Právě vysíláme

UNDERWORLD VSADILI NA ČECHY

10. června 2011 11:05
UNDERWORLD VSADILI NA ČECHY

6. 7. v Praze

Kultovní skupina UNDERWORLD si pro své nadcházející pražské vystoupení, které se uskuteční 6. 7. v SaSaZu, zvolila dva zástupce české hudební scény.

Večer zahájí se svojí vyhlášenou audio-vizuální show electro-popové duo CARTONNAGE, jehož tvorba v minulosti zaujala i Mobyho. Skupina na sebe poprvé strhla pozornost médií i posluchačů v roce 2008 albem Curiously Connected, za které získala cenu časopisu Filter a byla nominována na ceny Anděl i Óčko TV. Jejich koncertní program v SaSaZu už ale bude tepat převážně v rytmu žhavé novinky I’m Not Your Computer, která vyšla v druhé polovině května.

Kolem 22:30 ovládnou pódium hlavní hvězdy večera – pánové Karl Hyde a Rick Smith z UNDERWORLD. Skupina, která patří mezi fenomény elektronické hudby a na této scéně nepřetržitě boduje od roku 1996, kdy se vyšvihla do čela hitparádových žebříčků s megahitem Born Slippy .NUXX z „revolučního“ filmu Dannyho Boyla – Trainspotting. Svému početnému českému publiku, které na jejich vystoupení pělo chválu již nejednou, nabídnou Underworld průřez celou svoji dosavadní kariérou i aktuální album Barking.

Na Underworld plynule naváže a v divoké jízdě bude pokračovat DJ JOHN CULTER, který bude udávat tempo tanečnímu parketu v exkluzivním tříhodinovém setu. John Culter patří aktuálně mezi nejžádanější české housové DJe. Pravidelně vystupuje na největších tanečních festivalech a opakovaně po boku světových hvězd jakými jsou Tiësto, Axwell, Sebastian Ingrosso, Laidback Luke, Sidney Samson, TV Rock a další. Od roku 2004 je také rezidentem největší evropské klubové tour SEXAPPEAL.

Celý tento večer bude pojat jako afterparty Prague City Festivalu, který se uskuteční 23. června na Výstavišti a pro všechny návštěvníky SaSaZu mají pořadatelé ještě jednu dobrou zprávu.

Kapela reflektovala na jejich návrh a s ohledem na stále ještě nevyrovnanou ekonomickou situaci reagovala snížením základního vstupného. Standardní vstupenky jsou tak s platností k zakoupení jen za 890,- Kč. Majitelé již zakoupených vstupenek za 1.150,- Kč si mohou tento lístek buď ponechat a získat k němu zdarma poukázku na příští ročník Prague City Festivalu (s termínem 29. 6. 2012) nebo uplatnit svůj nárok na vrácení rozdílné částky 260,- Kč, která jim bude v takovém případě vyplacena v den a v místě konání koncertu.

Snížené vstupné za 890,- Kč oproti původnímu ohlášení není platné jako poukázka na PCF 2012.

Vstupné do VIP sektoru zůstává neměnné, za 2.990,- Kč si můžete dopřát komfort vlastních barů, nejlepší výhled na pódiu a nealko, pivo, víno a long drinky.

Vstupenky jsou k zakoupení výhradně v síti Ticketportal.

Více na: www.ticketportal.cz, www.sasazu.com a www.punxnotdead.cz

Underworld 6. 7. 2011

Underworld: Born Slippy .NUXX

 

Underworld: Scribble (radio edit)

 

Cartonnage: Brand New Day

 

John Culter: Live @ Tiësto, O2 Aréna

Články, které by tě mohly zajímat