Právě vysíláme

Vychází první číslo časopisu 360°. Měsíčník pro ty, kteří to chtějí roztočit!

1. října 2015 13:46
Vychází první číslo časopisu 360°. Měsíčník pro ty, kteří to chtějí roztočit!

Časopis nadupaný novinkami ze světa hudby, tipy na ty nejlepší akce, rozhovory s českými i zahraničními umělci, novinkami z online světa, zajímavostmi o filmových trhácích, adrenalinu, sportu a všemožné zábavě. Díky Třistašedesátce můžeš nahlédnout i do zákulisí rádia Evropa 2 nebo zjistit, jak tráví volný čas naši moderátoři.

Magazín 360° vychází jako měsíčník, má 84 stran a prodejní cena je 49 Kč. Najdete ho ve všech trafikách, v sítích čerpacích stanic a v obchodních řetězcích.

Od čeho je odvozen název? Třistašedesátka je flip, což je základní trik, na skateboardu, citybiku nebo snowboardu. Ten flip je všudypřítomný. Je to otočka modelky na konci mola, dokola se točí filmový pás na promítačce i deska na gramofonu nebo cédečko, tanečnice v piruetě, otočka na židli, když už v práci nebo ve škole nevíš coby. Je to dokonalý drift v nadupaném sporťáku, je to zamotání hlavy z nového objevu… Je to zábava, když víš, jak to pořádně roztočit.

Co najdeš v prvním čísle Třistašedesátky?

  • Je jí dvaadvacet a lepí si na bradavky motýly. Vystrkuje zadek a vyplazuje jazyk. Ale vedle toho jde příkladem všem, kdo se ve své kůži necítí jako doma. Miley Cyrus jim hlasitě radí: „Buď tím, kým jsi a dělej si, co chceš!“ Článek o ní najdete v první „Třistašedesátce“.
  • Cvičení ve fitku může být nuda. Stále větší zájem je proto o cvičení venku s vlastní vahou těla, takzvaný street workout. Že je to ale pořádná makačka, se na vlastní kůži přesvědčil Nasty, moderátor Evropy 2 a sportovní nadšenec. A to v prvním dílu pravidelného seriálu, ve kterém za vás bude testovat nové a spíš netradiční městské sporty a jiné pohybové aktivity.
  • James Cole není jenom hvězda českého rapu, je to taky odborník na počítačové hry a svět s nimi spojený. Do časopisu 360° proto píše právě o nich. V prvním vydání si například můžete přečíst o jeho nadšení z vydání nového dílu ságy Metal Gear Solid 5: Phantom Pain, ale taky o patnáctém pokračování nečekaně úspěšného herního úletu jménem Farming Simulator.
  • Youtubeři jsou něco, běž čeho současná teen generace nedovede žít, ale jejich rodiče jenom sotva chápou, o co vlastně běží. Fenomému Youtuberů, milionářů z pokojíčků, jsme se věnovali v největším materiálu celého prvního čísla 360°. Najdete v něm žebříček nejslavnějších Youtuberů v Česku, tipy pro to, jak rozjet svůj úspěšný vlog a velký rozhovor s Vadakem (pokud nevíte, kdo to je, jste prostě mimo).
  • Náš nejlepší skeťák Maxim Habanec speciálně pro čtenáře 360° vybral deset nejlepších míst v Česku, kde můžete prohnat svoje prkno. A navíc se poblíž třeba vykoupat nebo dobře najíst. Víc v našem skejtovém speciálu. 
  • Česká modelka a módní blogerka Loli Lo, žijící za Atlantikem, chodí po Broadwayi s foťákem sem a tam a fotí pro nás, co se nosí v New Yorku. Inspiraci pro denní módu hledejte v její reportáži. Je například libo stylové afro?

My už jsme se začetli 🙂

Sledovat Třistašedesátku můžeš i na Facebooku
www.facebook.com/tristasedesat

Články, které by tě mohly zajímat