Právě vysíláme

Začíná Burton Špindl Spring Sessions 2015

27. března 2015 11:42
Začíná Burton Špindl Spring Sessions 2015

Od čtvrtka do neděle (26. – 29. března) se koná ve Svatém Petru legendární snowboardová akce Burton Špindl Spring Sessions.

Tradiční čtyřdenní event nabídne od každého něco – ježdění pro registrované jezdce, ježdění pro širokou veřejnost, soutěže, závody o zajímavé ceny a tři večery s hudebním programem v XXL party stanu postaveném přímo v areálu. 

Bezpochyby největším tahákem pro všechny je možnost zajezdit si na závěr sezóny v perfektně připraveném snowparku světových parametrů. Ten bude zahrnovat jak nový stálý Burton snowpark nahoře ve Svatém Petru, U-rampu, Big Air, oblíbený Corner jump a několik dalších překážek navržených právě pro Burton Špindl Spring Session 2015. 

V pátek proběhne soutěž na U-rampě, kdy během hodinového Jamu půjde o nejlepší celkovou performance i o nejlepší trik. Vzhledem k tomu, že půjde o jedinou soutěž v U-rampě za poslední dva roky na území Česka, Slovenska i Polska, jistě bude motivace jezdců veliká.

Sobota má jako poslední soutěžní den akce velmi nabitý program. Neregistrovaní snowboardisté a snowboardistky, kteří přijedou do Špindlerova Mlýna užít si závěr sezóny, se budou moci utkat v Burton Public Jam contestu, následuje atraktivní Heli Shooting, který probíhá v celém snowparku a na závěr dne se uskuteční oblíbená Burton Corner Session na mohutném corneru vybudovaném na dojezdu sjezdovek.

Hlavní hvězdou je bezpochyby bristký breakbeatový DJ a producent světového formátu Krafty Kuts (UK), jehož sety se vyznačují neskutečnou energií a který spolupracoval s takovými hvězdami jako jsou Fatboy Slim a The Prodigy.

Hiphopové fanoušky potěší a nakopnou DJ Wich & LA4 a v rámci Bigg Boss Stage PSH (Orion, Vladimir 518, DJ Mike Trafik) které doplní Refew. V rytmu reagge proběhne vystoupení Fast Food Orchestra, Mydy Rabycad představí svěží elektroswing a Kapitán Demo pobaví svými texty. Po celé tři dny budou návštěvníky provázet DJs Akvamen, Robot, Jorgos, N´Zym a DJ Mike Trafik kteří jsou se snowboardingem spojeni jako prkno s vázáním.

Články, které by tě mohly zajímat