Právě vysíláme

A je po všem! Princ HARRY a MEGHAN MARKLE si řekli své ano. Podívej se na fotky ze svatby

19. května 2018 14:09
A je po všem! Princ HARRY a MEGHAN MARKLE si řekli své ano. Podívej se na fotky ze svatby

Jedna z nejsledovanějších událostí roku je úspěšně za námi.

Americká herečka Meghan Markle se provdala za prince Harryho, vnuka královny a syna prince z Walesu. Celou událost sledovali lidé z celého světa. Ti netrpělivě očekávali, v jakých svatebních šatech se objeví nová členka královské rodiny. Kromě významných osobností se před kaplí svatého Jiří na hradě Windsor shromáždili nadšenci, kteří čekali na slavností projížďku novomanželů.

Podívejte se na záběry ze svatby a také, jaké slavné celebrity byly na svatbu pozvány. Nechyběli například David a Victoria BeckhamGeorge Clooney, Oprah Winfrey, česká modelka Tereza Maxová, nebo James Blunt, který novomanželům zazpíval.

Meghan vstoupila do kaple sama, což je velmi neobvyklé. Svatební uličkou ji doprovodil princ Charles, kde už na ni čekal dojatý Harry, který si utíral slzy. Snoubenci si před zraky 600 hostů slíbili věrnost a lásku, kterou stvrdili prstýnky. Polibek u britské svatby ovšem nečekejte.

Novomanželé svým sňatkem získali titul vévoda a vévodkyně ze Sussexu. Podívejte se, jak celý obřad probíhal. To je svatba jako z pohádky!

 

ČTĚTE TAKÉ: Svatba MEGHAN a HARRYHO: Jaké šaty má nevěsta a jak probíhá obřad? Sleduj živý přenos!

 

Zdroj: bbc.com, Twitter, cosmopolitan.com, Dailymail

Galerie: Překrásné svatební fotky z dvacátých let minulého století

Články, které by tě mohly zajímat