Právě vysíláme

AERODROME FESTIVAL 2018 vám letos nemůže uniknout!

15. června 2018 11:30
AERODROME FESTIVAL 2018 vám letos nemůže uniknout!

Blíží se jeden z největších hudebních festivalů v České republice: Aerodrome Festival 2018! Akce v Panenském Týnci představí hvězdy světové extratřídy, například Macklemorea, Lanu Del Rey, Kodaline a Wiz Khalifu. Bude to bombastický!

Kromě veleznámých interpretů na Aerodrome Festivalu letos vystoupí švédská popová senzace , rockeři Limp Bizkit, britská synth-popová skupina CHVRCHES a Portugal. The Man! Je tu, zkrátka, něco pro každého. Evropa 2 navíc bude mít v areálu svoji stage, kde představíme hvězdy české hudební scény, například Support Lesbiens, Marpo & TroubleGang, Eddie Stoilow, Lenny a další.

ČTĚTE TAKÉ: TOP 10: AERODROME 2018 aneb Festival In The Sky

Festival se koná od 28. června do 30. června 2018 v areálu na letišti v Panenském Týnci. Lístky jsou stále k mání přes webové stránky festivalu, kde se nachází i informace o dopravě a ubytování. Rozsáhlý areál vám poskytne i různé druhy občerstvení a zábavy, tak i kdyby vás momentální program moc nezaujal (což je, dle našeho názoru, téměř nemožné!), bude tu něco pro vás.

Minulý rok navštívil festival zhruba 25 tisíc(!) lidí a letos to vypadá, že se tento počet překoná. Kupte si proto lístky co nejdřív, ať to nepromeškáte!

Uvidíme se v Panenském Týnci 28. června!

Články, které by tě mohly zajímat