Právě vysíláme

Alex z THE CHAINSMOKERS podvedl svou přítelkyni. Z nevěry ho usvědčil videozáznam!

7. února 2018 16:10
Alex z THE CHAINSMOKERS podvedl svou přítelkyni. Z nevěry ho usvědčil videozáznam!

I když mají slavní muzikanti doma partnerku, je pro ně někdy velmi těžké zůstat věrnými a neodolat vábení dívek, které se na ně lepí jako mouchy. Alex Pall z populárního dua The Chainsmokers nápor zájemkyň nevydržel a svou přítelkyni podvedl. A rozhodně ne jednou!

Alex dlouhou dobu chodil se svou dnes již bývalou přítelkyní Tori Woodward a zdálo se, že vztah tohoto páru je přímo ideální. Jednoho dne však krásná blondýnka zjistila, že je jen třetí kolo u vozu a slavný DJ ji podvádí.

Alexova nevěra se provalila díky záznamu z bezpečnostní kamery, který muzikanta usvědčil, jak se před svým domem líbá s neznámou dívkou. Video Tori velmi zranilo a záznam zveřejnila na svém Instagramu. „Muži jsou sobci. Podívají se ti do očí, řeknou, že tě milují, a pak tě najednou klidně zničí,“ napsala.

Záznam z kamer Tori posléze z profilu smazala. Ve dlouhé zprávě pak ovšem napsala, že se jí Alex přiznal, že nevěrný rozhodně nebyl poprvé.

 

Chceš vidět The Chainsmokers naživo? Zajímá tě, jakou umí Alex a jeho parťák Andrew Taggart vytvořit atmosféru? Pak zamiř 11. února do Tipsport Areny v Praze. Právě tam totiž tahle slavná dvojka zahraje své nejlepší hity. Mediálním partnerem koncertu je Evropa 2.

Zdroj: cosmopolitan.com

10 znamení, že váš vztah kvete

 

Články, které by tě mohly zajímat