Právě vysíláme

All Time Low exkluzivně ve studiu Evropy 2! Poslechni si hit Monster naživo

27. února 2023 11:31
All Time Low exkluzivně ve studiu Evropy 2! Poslechni si hit Monster naživo

Mezi 13:00 a 14:00 hodinou jsme přivítali na Evropě 2 speciální hosty! Pop-punkovou kapelu All Time Low z Marylandu. Frontman Alex Gaskarth nám zahrál na akustickou kytaru přímo ve studiu dva z jejich největších hitů.

All Time Low je pop-punková kapela pocházející z Towsonu v Marylandu z USA. Skládá se z hlavního zpěváka a kytaristy Alexe Gaskartha, kytaristy Jacka Barakata, baskytaristy Zacka Merricka a bubeníka Riana Dawsona. Její název pochází z textu písně Head On Collision od amerického seskupení New Found Glory.

All Time Low vznikli v roce 2003, když byli členové stále na střední škole. Jejich raná tvorba byla silně ovlivněna pop-punkovými kapelami jako Blink – 182 a New Found Glory. Díky sociálním médiím a vlastní propagaci si rychle získali popularitu a v roce 2004 vydali své první EP The Three Words To Remember In Dealing With The End.

V roce 2005 podepsali smlouvu s nahrávací společností Hopeless Records a vydali své debutové album The Party Scene. Album získalo pozitivní ohlasy kritiků i fanoušků a kapela začala získávat loajální fanoušky. Jejich druhé album So Wrong, It’s Right vyšlo v roce 2007 a obsahovalo hitovou píseň Dear Maria, Count Me In.

All Time Low se stali známými svým energickým a zábavným živým vystoupením, které se stalo jejich hlavním tahákem. Kapela vydala celkem 8 studiových alb a získala několik ocenění, včetně ceny MTV Video Music Award. Mezi jejich další známé písně patří Weightless, Damned If I Do Ya (Damned If I Don’t), Remembering Sunday, Somewhere In Neverland nebo Monsters s Demi Lovato a Blackbearem.

All Time Low jsou důležitou součástí pop-punkové scény. Jejich fandové je milují pro jejich energii, zábavnost a texty o vztazích a zážitcích z dospívání.

Podívej na vystoupení frontmana Alexe Gaskartha u nás ve studiu.

Články, které by tě mohly zajímat