Právě vysíláme

Annet Charitonova a Ben Cristovao: Co spolu mají?

8. listopadu 2016 10:19
Annet Charitonova a Ben Cristovao: Co spolu mají?

Dělí je od sebe dvanáct let, ale skvěle jim to klape! Čím očarovala sedmnáctiletá zpěvačka a fashion bloggerka svého slavnějšího kolegu?

Rozhodně talentem! Toho má totiž tahle dívka na rozdávání, a tak má s hvězdou české black music už druhý společný song. Zatímco před dvěma lety to byla roztomilá romantika U Tebe Bejt, kde byla Annet v roli hosta, tentokrát si role vyměnili. Tak To Má Být je prvním singlem mladé zpěvačky v češtině a má pořádný říz! O hudební podklad se postarali osvědčení The Glowsticks, kteří stojí za většinou Benových hitů.

Proč se Annet, kterou posluchači v komentářích na YouTube překřtili na “českou Zaru Larsson“, rozhodla vyzkoušet češtinu na svém sólo singlu? Prozradila nám to: „Ti, kteří poslouchají mé songy, příliš angličtině nerozumí. Proto jsem vsadila na český text. Musím se ale přiznat, že to byla pořádná challenge a dost mi pomohl i Ben!“

 Spojení Bena a Annet očividně posluchače baví. Tak To Má Být už na YouTube atakuje hranici půl milionu zhlédnutí během necelých dvou týdnů! Live můžeš tuhle pecku poprvé slyšet už příští týden 9. listopadu v pražském Roxy. Pokud ale ještě nemáš lupen, tak máš smůlu. Show už je totiž beznadějně vyprodaná. Ben ale na své fanoušky myslí, a tak přidal jen o pár dní později druhou show v Roxy, na kterou můžeš vyhrát lístky!

Měli by to tihle dva dát dohromady i v soukromí? Hlasuj v naší anketě/Napiš nám svůj názor do komentářů!

SOUTĚŽ o 2×2 lístky do Roxy 15.11.

Jak se jmenoval první sólový singl Annet?

A) Never Forget You
B) Gangnam Style
C) Remain Silent

Stačí do soboty 12.11. 23:59 zaslat na e-mail lukas.bilinec@championship.cz odpověď na soutěžní otázku. Třeba budeš mít štěstí zrovna TY!

Články, které by tě mohly zajímat