Právě vysíláme

ARMIN VAN BUUREN vydává nové EP a na MÁCHÁČI předvede minimálně dvouhodinovou show!

25. června 2018 11:35
ARMIN VAN BUUREN vydává nové EP a na MÁCHÁČI předvede minimálně dvouhodinovou show!

Legendární Armin van Buuren oznámil, že na festivalu Finlandia Mácháč 2018 předvede minimálně dvouhodinový set, plus ještě nějaké novinky! Vše se dozvíte přímo tady!

Superhvězda světové taneční hudby, Armin van Buuren, zároveň sobotní headliner 18. ročníku festivalu Finlandia Mácháč potvrdil, že jeho hudební návštěva u Máchova jezera bude trvat minimálně 120 minut! V závislosti na jeho programu na další den, který bude znám až krátce před festivalem, nevyloučil, že odehraje tříhodinový set, kterým by mimořádný festival zakončil.

„Stále jednáme o tom, aby Armin celý festival zakončil, proto zatím návštěvníci najdou v časovém programu, který je již na webu festivalu, otazníky. V případě, že bude mít Armin např. brzký odlet z ČR a nebude možné hrát déle jak 120 minut, zařadíme od 5:00 dalšího vystupujícího. Víme ale, že Armin je schopný udělat pro své fanoušky vždy maximum, takže je možné, že přehodnotí priority na poslední chvíli a rozhodne se třeba až během hraní. Když bude mít skvělé publikum a bude jen trochu možné, aby zůstal déle, určitě se bude chtít všem odvděčit hodinou navíc,“ dodává pořadatel festivalu Zdeněk Gabriel.

Jednou z aktuálních novinek v Arminově produkce je nové EP s názvem Blah Blah Blah. Kromě stejnojmenného singlu obsahuje EP také další 3 skladby, na kterých se podíleli Alexander Popov, Rising Star, Shapov a Fiora, dvorní vokalistka Andyho C.

 

Armin van Buuren vystoupí 25. srpna 2018 v rámci sobotního programu hlavní stage. Kromě dvoudenních vstupenek jsou v prodeji též jednodenní za 1 390 Kč.

Festival Finlandia Mácháč 2018 začíná už v pátek 24. srpna 2018 na pláži Klůček u Máchova jezera. Předprodej lístků přes síť TicketPortal.

Více info o festivalu Finlandia Mácháč 2018 najdete na: www.festival-machac.cz.

Kam vyrazit na cyklovýlet? Zkuste tyto trasy v okolí Prahy

Články, které by tě mohly zajímat