Právě vysíláme

Ben Cristovao Pokaždé jinak na Evropě 2

3. května 2024 0:01
Ben Cristovao Pokaždé jinak na Evropě 2

Čtvrtky 9. května 2024, 23. května 2024, 6. června 2024 a 13. června 2024 mezi 20:00 a 22:00 hodinou!

Ben Cristovao již ve čtvrtek 9. května 2024 odstartuje svůj nový pořad Pokaždé jinak s Benem Cristovao na Evropě 2. Moderátorský debut oblíbeného zpěváka a textaře přišel již před 2 lety, když spontánně jako host Odpolední show Zorky Hejdové a Tomáše Zástěry přijal nápad stát se na pár týdnů součástí jejich party. „Když se mi to uleželo v hlavě, byla to pro mě ještě větší výzva než jsem si původně myslel,“ popsal umělec své začátky​​. Pořad ¾ s Benem aneb na (Tvoje) přání byla výzva, se kterou se popral s úspěchem a od té doby se za mikrofon Evropy 2 téměř s železnou pravidelností vrací.

Netrvalo ani rok a Ben po celé 3 týdny provázel společně s matadorem vysílání Bobem Švarcem výběr nejlepší muziky. Pořad dostal název Jen tak s Benem na Evropě 2. Pro posluchače to byl parádní zážitek, který vystupňovala nabídka songů na přání naživo za přítomnosti zpěvákova dvorního kytaristy Karola Komendy.

Žánry křížem krážem zábavně a neotřele
Ben Cristovao
nebude chybět v roli moderátora na Evropě 2 ani letos. Nový pořad Pokaždé jinak s Benem Cristovao na Evropě 2 slibuje unikátní hudební a interaktivní zážitky. Stejně jako v minulém roce má Ben pro posluchače připraveno něco extra – totiž průzkum různých hudebních žánrů a kulturních témat, který příjemně a originálně rozšíří běžnou nabídku rádia. „Každý díl Pokaždé jinak… je pro mě jako nový hudební experiment. Přál bych si, aby si nás posluchači naladili a užili si tu fajn atmosféru, která ve studiu zase určitě bude. Mám připravených pár vychytávek, mají se na co těšit,“ říká Ben. Tím však spolupráce Bena CristovaoEvropou 2 nekončí. Anglicky zpívané songy Future Champ a Brighter Day patří k nejposlouchanějším, a tak není divu, že jeho speciální vystoupení a workshop na letošním populárním letním festivalu Summer Camp Evropy 2 je velkým lákadlem. S neochvějnou jistotou můžeme slíbit, že si jeho účastníci zazpívají i hit Nemusím nic.

Z rádiových vln na obří pražské pódium
A co dál? Ben Cristovao se chystá na dosud největší koncert své kariéry, který je sice na jednu stranu ještě hodně daleko, ale z hlediska příprav je pro zpěváka vlastně už za rohem. Ben, který už třikrát vyprodal O2 arenu, se rozhodl zamířit do 3x větších prostor pražského Edenu. Koncert ve Fortuna Areně, kam se vejde 35 000 lidí, se koná v sobotu 7. června 2025 a vstupenky jsou v prodeji. A jak vnímá tuto vysokou metu sám Ben? „Koncert ve Fortuna Areně je pro mě splněný sen. Jsem vděčnej za to, kam se nám povedlo se s mojí kapelou a týmem. Už teď na tom intenzivně pracujeme, abychom předvedli nezapomenutelnou show.“

Spolupráce Bena Cristovao s Evropou 2 je příkladem toho, jak mohou umělci efektivně rozšířit své působení a přinášet inovativní obsah. Od rozhlasových pořadů po velké koncertní vystoupení, Benova kariéra pokračuje a bůhví, jakých milníků a vzrušujících hudebních zážitků se po Edenu v příštích letech ještě dočkáme.

 

Články, které by tě mohly zajímat