Právě vysíláme

CAPTAIN AMERICA: OBČANSKÁ VÁLKA – Poznej členy týmu IRON MAN

4. května 2016 11:30
CAPTAIN AMERICA: OBČANSKÁ VÁLKA – Poznej členy týmu IRON MAN

Jupíííí! Už se to blíží. Zítra nás čeká česká premiéra filmu Captain America: Občanská válka. Včera jsme ti představili tým Captaina America a dnes ti představujeme tým Iron Mana 🙂

TÝM IRON MAN

    VELITEL TÝMU: Tony Stark/Iron Man

    ČLENOVÉ TÝMU:

  • Nataša Romanová/Black Widow
  • Plk. James “Rhodey” Rhodes/War Machine
  • T’Challa/Black Panther
  • Vision

Tony Stark/Iron Man

(Robert Downey, jr.)

Z Tonyho Starka je docela jiný člověk – sebekriticky zhodnotil důsledky nedávného střetu s Ultronem a v překvapivě konzervativním duchu se rozhodl postavit na stranu světových vládních organizací, které se dožadují toho, aby tým Avengers operoval pod přísným dohledem. Tento krok způsobí, že proti sobě Iron Man a Captain America stojí na úrovni politické, ale jejich osobní střet má hlubší kořeny – a vede je po mnohem nebezpečnější cestě, než by kdy kterýkoliv z nich očekával či si dokázal představit.

  • Nataša Romanová/Black Widow

(Scarlett Johansson)

Navzdory své loajalitě ke Steveovi Rogersovi, s nímž se přátelí od jeho počátků v nyní již neexistující organizaci S.H.I.E.L.D. Nataša s jeho postojem v aktuální situaci nesouhlasí a k obecnému překvapení se připojí na stranu Tonyho Starka a podporuje návrh vládního dohledu. Black Widow, která vždy uvažuje velice strategicky a je schopna hrdinských činů, je přesně tím, koho Tony nejvíce potřebuje – není ji ale tak docela schopen udržet pod kontrolou.

  • Plukovník James “Rhodey” Rhodes/War Machine

(Don Cheadle)

Rhodey je dávným přítelem Tonyho Starka a jeho loajalita k němu jde ruku v ruce s loajalitou vůči své vlasti, kterou prokazuje coby člen týmu Avengers s kódovým označením War Machine – je ztělesněním dokonalého ochránce lidstva, vytvořeného Tonym Starkem. Jakožto voják Rhodey se Starkem souhlasí na potřebě vládního dohledu a War Machine je proto připraven k tomu, aby se pustil do boje po Iron Manově boku.

  • T’Challa/Black Panther

(Chadwick Boseman)

T’Challův otec, T’Chaka, wakandský král, je jedním z řady světových politiků, jež se s ohledem na materiální škody a ztráty na nevinných lidských životech, které po sobě zanechává činnost týmu Avengers, rozhodnou podpořit nutnost vládního dohledu na činnost tohoto týmu. Když ale dojde na nejhorší, je T’Challa nucen odhalit svou identitu coby Black Panther a pustit se po vlastní cestě. Black Panther, který je hnán vlastními motivy, se v rámci svých velice osobních zájmů postaví na stranu Iron Mana.

  • Vision

(Paul Bettany)

Od svého stvoření rukou Tonyho Starka během bitvy s Ultronem se Vision stal členem týmu Avengers. Stále si ale není příliš jistý, co se soužití s lidmi týče, a snaží se pochopit rozsah svých zdánlivě neomezených schopností. Vision se v rámci vznikajícího střetu postaví na Tonyho stranu, protože je zcela logicky přesvědčen o tom, že se jedná o nejbezpečnější způsob, jak zajistit ochranu celého světa před potenciálními hrozbami.

Poznej postavy z marvelovky Captain America: Občanská válka dřív, než ostatní. Tady je tým CAPTAIN AMERICA

15 zajímavostí k filmu CAPTAIN AMERICA: OBČANSKÁ VÁLKA

Články, které by tě mohly zajímat