Právě vysíláme

CARA DELEVINGNE se rozpovídala o svém sexuálním životě se ženami a s muži

11. dubna 2019 15:10
CARA DELEVINGNE se rozpovídala o svém sexuálním životě se ženami a s muži

Cara byla se svou přítelkyní na romantickém pobytu v Paříži a při té příležitosti navštívila kabaret Moulin Rouge. Zatímco se modelka fotila s kabaretními hvězdami, rozpovídala se o svém intimním životě.

Cara Delevingne navštívila se svojí přítelkyní Moulin Rouge a ochotně pózovala s tamními tanečníky. A nebyla by to ona, kdyby její grimasy nerozesmívaly zástupy lidí. Mladá modelka se také rozpovídala o svém intimním životě. Práskla na sebe, že svůj první intimní zážitek měla v  18 letech. Dále se nechala slyšet, že v těchto měsících se raději věnuje uspokojování své přítelkyně Ashley Benson a párty život, kterým byla pověstná, tak nějak pověsila na hřebík.

„Přijde mi opravdu zajímavé, jak se někteří lidé chovají na veřejnosti naprosto rozdílně oproti tomu, jak se chovají v posteli. Dříve jsem narážela převážně na lidi, kteří se mnou flirtovali a měli pověst svůdníků, ale když přišlo na věc, byli naprosto otřesní. Postupem času jsem si začala vybírat raději prudérní typy. Ty mě vždycky překvapí tím, jak dokáží být v posteli animální…,“ říká Cara.

Cara má na svém účtě poměrně barvitou škálu pomyslných „zářezů“. Není tajemstvím, že měla románek například s muzikantem Harry Stylesem, kterého znáte z uskupení One Direction, nebo s muzikantem Jakem Buggem.  Na jejím seznamu známostí se ale vyskytuje třeba i zpěvačka Rita Ora, herečka Michelle Rodriguez a dokonce i Paris Jackson.

 

Zdroj: www.dailymail.co.uk, www.skinnyvscurvy.com,www.vogue.com

Články, které by tě mohly zajímat