Právě vysíláme

Češi Favoritem na MS v hokeji. Buď u toho a vyhraj lístky!

11. května 2022 0:01
Češi Favoritem na MS v hokeji. Buď u toho a vyhraj lístky!

Češi opět favoritem na Mistrovství světa v ledním hokeji? Může být!

Mladoboleslavská automobilka připravila k jubilejním 30 letům partnerství se světovým šampionátem několik aktivit a projektů.

Mimochodem se jedná o nejdelší sportovní partnerství všech dob. Tak dlouhé, že ho najdete i v Guinessově knize rekordů. Toto výjimečné partnerství slaví Škoda Auto projektem Češi Favoritem, kde si svou cestou z Prahy do finského Tampere, dlouhou bezmála 2 000 kilometrů, připomene úspěšný model Favorit, první oficiální vůz Škoda Mistrovství světa v ledním hokeji.

Celou cestu si střihne dvoučlenná posádka ve složení Tomáš Zástěra a Andrea Bezděková v legendárním voze Škoda Favorit. Navíc na cestě do finského Tampere veze velmi cenný náklad. Převážejí totiž vzkazy podpory od fanoušků pro český „nároďák“.

Jak se TomášAndreou s tou naší cestou do Finska na Mistrovství světa v ledním hokeji vypořádají, sledujte již v pátek 12. května 2022.

Při této příležitosti jsme si ale na Evropě 2 připravili soutěž! Evropa 2 Ti totiž drží flek i na Mistrovství světa. Poslouchej pozorně celý týden Evropu 2. Každý den Ti dáme jednu indicii, tedy jednu nápovědu do vysílání.

V neděli 15. května 2022 ve víkendovém MaXXimu muziky s Bobem Švarcem pak čekej na svojí šanci ve finále. Kdo se včas dovolá a bude znát všech 7 nápověd, z nichž si poskládá tajenku, vyhraje letenky, ubytování a lupeny na zápas Česko – Finsko pro dva!

Tak neváhej a zapoj se do soutěže. Hodně štěstí!

Články, které by tě mohly zajímat