Právě vysíláme

Dcera Leoše Mareše oslavila rok. „To to uteklo,“ napsal moderátor

12. března 2023 9:10
Dcera Leoše Mareše oslavila rok. „To to uteklo,“ napsal moderátor

Dcera Leoše a Moniky Marešových Alex oslavila své první narozeniny. Šťastní rodiče ji nejdříve vzali na procházku do parku v Průhonicích a následně do cukrárny, kde Alex dostala svůj první dort.

„Holčičko moje, dnes je ti naposledy nula. To to uteklo,“ napsal Leoš Mareš na Instagram. „Nebudeš si na první narozeniny pamatovat, ale já si vybavím každou vteřinu z toho dne a budu ti všechno, když budeš chtít, vyprávět,“ dojal moderátor Evropy 2 své fanoušky. Ve stories pak sdílel několik videí a ukázal tak, jak s Alex její den oslavili.

Oslava začala procházkou po parku v Průhonicích. Přesně ten totiž den před porodem rodiče navštívili a jak Leoš Mareš poznamenal, Monika tam dceru „vychodila“. Následně ji vzali do cukrárny, kde Alex dostala dort s fontánou. Její nadšení z něj maminku dojalo k slzám. Jako na objednanou se pak Marešovým za oknem vytvořila duha.

„10. března jsi vstoupila do mého života, chytla mě za ruku. Slibuju ti, že kdykoli budeš chtít a potřebovat, budu tě za ni držet do konce mého života,“ vzkázala Monika Marešová dceři na instagramu. Manželka moderátora sama před několika dny oslavila narozeniny. Od Leoše Mareše dostala výlet do Říma, který si skvěle užila.

Články, které by tě mohly zajímat