Právě vysíláme

Do kin míří nový SPIDER-MAN: DALEKO OD DOMOVA! PETERA PARKERA čeká životní výzva

2. července 2019 9:34
Do kin míří nový SPIDER-MAN: DALEKO OD DOMOVA! PETERA PARKERA čeká životní výzva

Světem otřásla monumentální bitva mezi dobrem a zlem, při které byl Thanos poražen a Peter Parker spolu se svými přáteli – a miliardami dalších lidí – byli znovu přivedeni k životu. Tedy až na pár výjimek.

Peter se stále snaží vypořádat se smrtí svého mentora Tonyho Starka aka Iron Mana, jehož hrdinská oběť Peterovo znovuoživení umožnila. Kamkoliv se podívá, vidí připomínky památky padlého Avengera, což jen zhoršuje jeho pocity ztráty a smutku.

Peter se rozhodne dát si od života superhrdiny na pár týdnů pauzu, a tak se vyhýbá telefonátům od Nicka Furyho a nevěnuje pozornost ani i varování Happyho, že Nicka Furyho není radno ignorovat. A skutečně. Bývalý šéf organizace S. H. I. E. L. D. dostihne Spider-Mana v italských Benátkách, kam se s kamarády vypravil v rámci výletu do Evropy, a zpráva, kterou pro něj má, Petera ani v nejmenším nepotěší.

 

Svět stojí před zcela novou hrozbou: obřími elementály, kteří představují všechny živly – zemi, vzduch, vodu a oheň. Tato monstra na Zem přicestovala trhlinou v realitě vesmíru… dalším z následků událostí snímků Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame. A Peter je jedním z mála, kteří mohou svět před touto katastrofou ochránit.

 

Snímek Spider-Man: Daleko od domova bude mít premiéru ve středu 3. července 2019.

Veškeré další info naleznete tady!

Články, které by tě mohly zajímat