Právě vysíláme

Do kin přichází noví MUŽI V ČERNÉM s EVROPOU 2! Podívejte se na nadupaný trailer

12. června 2019 9:45
Do kin přichází noví MUŽI V ČERNÉM s EVROPOU 2! Podívejte se na nadupaný trailer

Muži v černém: Globální hrozba – tak zní celé jméno nového snímku volně navazujícího na původní sérii s Willem Smithem v hlavní roli.

Tentokrát se v hlavní roli agenta H objeví Chris Hemsworth známý jako Thor ze série marvelovek a parťačku mu bude dělat odhodlaná začínající agentka M, kterou si zahraje Tessa Thompson. A budou mít vážně plné ruce práce. Jejich agentura sice expandovala a muži v černém mají nyní na starost celou zeměkouli, ale nezahálel ani jejich úhlavní vesmírný nepřítel. Ten na sebe dokáže vzít jakoukoliv podobu, včetně samotných mužů v černém, což ho činí obzvlášť nebezpečným. Naše nesourodá dvojice se tedy vydává na globální dobrodružství, při kterém musí zachránit nejen svoji agenturu, ale i celý svět.

Jedním z důvodů, proč se Hemsworth toužil na filmu podílet, byla také možnost znovu spolupracovat s Tessou Thompson, se kterou před nedávnem natočil snímky Thor: Ragnarok a Avengers: Endgame. „Tessa zcela plynule v našem vztahu navázala tam, kde jsme skončili,“ svěřuje se Hemsworth. „Její postava M vnáší do vztahu obou agentů inteligenci i tajemství.“

Agentka M v podání Tessy Thompson je v mnoha ohledech pravým opakem agenta H. „Jsou radikálně odlišní – jeden z nich se řídí srdcem, zatímco druhý hlavou,“ vysvětluje Thompson. „Ona si ráda všechno pečlivě promyslí a nejedná ukvapeně, zatímco on se řídí instinkty. Takže jejich přístup a priority se opravdu velice zásadně liší.“ Scenárista Art Marcum k tomu říká: „H a M se skvěle doplňují a ve finále se jim podaří najít správný rytmus a začnou spolupracovat jako sehraný tým, který se dokáže vypořádat s jakoukoliv hrozbou pro naši planetu.“

Mrkněte na nadupaný trailer k snímku Muži v černém: Globální hrozba 3D (Men In Black: International 3D). Do kin se chystá již tento čtvrtek 13. června 2019 a Evropa 2 bude jako mediální partner u toho!

Zdroj: Falcon

Články, které by tě mohly zajímat