Právě vysíláme

Evropa 2 a Hanácká vodka jedou zase do Holkova! Nebude chybět Leoš Mareš i Petr Říbal s Ondrou Urbanem

24. srpna 2021 12:00
Evropa 2 a Hanácká vodka jedou zase do Holkova! Nebude chybět Leoš Mareš i Petr Říbal s Ondrou Urbanem

Pojďte s námi zakončit léto 2021! Evropa 2 a Hanácká vodka si pro vás opět připravili mejdan v Holkově, který nabídne pořádnou porci muziky a zábavy.

Letošní letní sezóna byla opět trochu jiná než ty předchozí, to ovšem neznamená, že se s ní nemůžeme rozloučit ve velkém stylu. Dnes již legendární Loučení s létem a tedy závěrečný mejdan sezóny na Letním parketě Holkov rozjede opět Evropa 2 ve spolupráci s Hanáckou vodkou.

Chceš zažít pořádný mejdan, zatancovat si a pobavit se? Potom neváhejte a vyraz v sobotu 4. září 2021 do Holkova. Těšíme se na tebe! Večer zahájí bubenická show Tokhi & Groove Army. Pokračují moderátoři Petr Říbal a Ondra Urban. Chybět nebude ani tradiční ohňostroj. Ve 23:00 hodin vystoupí Leoš Mareš se svoji DJ show! Po jeho show to ve velkém stylu rozjedou hvězdy DJských pultů a pořadu Dance eXXtravaganza Evropy 2Roxtar, Michael C a ve společném setu Brian & Lafayette.

 

Evropa 2 a Hanácká vodka přinášejí soutěž o vstupy na mejdan letošního léta. Vyhraj 2 vstupy a Summer Spirit set od Hanácké vodky.

SOUTĚŽIT MŮŽEŠ ZDE: Soutěž o vstupenky na Loučení s létem na Holkově s Evropou 2 a Leošem Marešem! | EVROPA 2

Checkuj vstupenky zde: Evropa 2 live s Leošem Marešem: Roxtar + Michael C + další | Vstupenky na party 4. 9., Holkov | GoOut

Skvělou letní party a spoustu zábavy vám přináší Hanácká vodka. Hanácká vodka – PURE SUMMER SPIRIT

Články, které by tě mohly zajímat