Právě vysíláme

Evropa 2 a její moderátoři drží posluchačům flek na všech úžasných místech

30. srpna 2022 12:59
Evropa 2 a její moderátoři drží posluchačům flek na všech úžasných místech

Hudební rádio Evropa 2 představuje novou kampaň s hvězdnými moderátory. Původní slogan Držíme ti flek v ní doplňuje o slovo všude, což podtrhuje i v jednotlivých vizuálech. Jeden se odehrává v kosmu, druhý na surfu a třetí na střeše mrakodrapu.

„Slogan Držíme ti flek se stal v průběhu několika let součástí DNA Evropy 2. Neznamená už jen to, že posluchačům vždycky držíme flek v naší partě, ale držíme jim flek na těch nejlepších koncertech, na top filmech, na všech úžasných místech, na které je s Evropou 2 posíláme. V širším smyslu jim držíme flek všude, kde vysíláme a kde si nás naladí,“ vysvětluje marketingový ředitel Active Radio Pavel Renčín. Slogan Držíme ti flek odráží hlavní myšlenku marketingového konceptu, ve kterém jsou posluchači Evropy 2 součástí značky a celé moderátorské party Evropy 2.

Kampaň „Držíme ti flek, všude“ zahrnuje 3 různé vizuály s hvězdnými moderátory Evropy 2. Na prvním je zachycen Patrik Hezucký se svým parťákem Leošem Marešem, ten v kostýmu kosmonauta drží flek posluchačům Evropy 2 na Měsíci. Na druhém se Zorka Hejdová objevuje po boku surfaře v podání Tomáše Zástěry, kterému samozřejmě nesmí chybět proslulé oranžové trenky. Na třetím ukazuje Pavel Cejnar na Petra Říbala, který balancuje na kruzích v nebezpečné výšce. Všechny spoty se pak odehrávají na pozadí rozjeté party s dobře se bavícími moderátory Evropy 2.

Vizuály pro tisk nafotil uznávaný módní a reklamní fotograf Benedikt Renč. Video natočila produkční společnost Eallin, režie se ujal Martin Linhart. Spoty poběží v TV, v kinech a také na online. Kampaň startuje v září.

Články, které by tě mohly zajímat