Právě vysíláme

EVROPA 2 jako mediální partner přináší AERODROME FESTIVAL a na něm i vlastní stage se špičkovými interprety domácí scény!

3. června 2018 7:55
EVROPA 2 jako mediální partner přináší AERODROME FESTIVAL a na něm i vlastní stage se špičkovými interprety domácí scény!

Již za necelý měsíc se na letišti v Panenském Týnci otevřou brány Aerodrome Festivalu, jehož program dosud sliboval dvě pódia s 32 zahraničními hvězdami s Lanou Del Rey, Nine Inch Nails, Macklemorem, Wiz Khalifou a Limp Bizkit v čele! Evropa 2 zde bude mít vlastní hudební scénu, které budou vévodit Marpo, Lenny, Support Lesbiens, Ektor, Sebastian […]

Již za necelý měsíc se na letišti v Panenském Týnci otevřou brány Aerodrome Festivalu, jehož program dosud sliboval dvě pódia s 32 zahraničními hvězdami s Lanou Del Rey, Nine Inch Nails, Macklemorem, Wiz Khalifou a Limp Bizkit v čele! Evropa 2 zde bude mít vlastní hudební scénu, které budou vévodit Marpo, Lenny, Support Lesbiens, Ektor, Sebastian nebo Eddie Stoilow.

Zahraniční umělci se budou soustředit na dvou hlavních scénách, z nichž první je určena příznivcům popu, indie, hip-hopu a elektroniky. Vedle Lany Del Rey, Nine Inch Nails, Macklemora a Wiz Khalify se návštěvníci dále mohou těšit například na , CHVRCHES, The Kills, Portugal. The Man, Kodaline, Glass Animals a mnoho dalších.

Dramaturgie druhého pódia bude naopak zaměřena na vyznavače tvrdších žánrů – od rocku, přes hard core až po metal. Pódiovou štafetu si tak zde budou předávat například Limp Bizkit, Parkway Drive, Stone Sour, Halestorm, Body Count & Ice-T, Bullet For My Valentine, Hollywood Undead nebo You Me At Six.

ČTĚTE TAKÉ: TOP 10: AERODROME 2018 aneb Festival In The Sky

Hvězdami nabitou hudební produkci doplní bohatý doprovodný program, který poskytne jak vyžití pro příznivce adrenalinu (např. ve větrném tunelu), tak relaxační zónu. Součástí festivalového areálu bude kemp, kde si návštěvníci mohou buď postavit vlastní stan nebo si pronajmout tent hotel či VIP stan. Pro větší pohodlí příznivců festivalu nabízejí pořadatelé také dopravu zdarma z Prahy a zpět festivalovým autobusem.

Vstupenky, program a další info nalezneš na www.aerodrome.cz.

 

Videa: Jak vznikaly slavné písničky

Články, které by tě mohly zajímat