Právě vysíláme

Mrkněte na nejlepší kulturní a hudební tipy! Kam vyrazíte vy?

8. června 2018 12:50
Mrkněte na nejlepší kulturní a hudební tipy! Kam vyrazíte vy?

Představujeme vám novou sérii kulturních a hudebních tipů na tento víkend a příští týden, exkluzivně s Evropou 2! Pokud ještě nevíte, kam vyrazit, co si poslechnout, tak jsme tu pro vás! Tenhle týden máme tři tipy, které nebudete chtít promeškat…

1. Finále SuperStar

Televizní pěvecká soutěž SuperStar jde do finálové rovinky! Už zbývají jen tři soutěžící: Tereza Anna Mašková, Karmen Pál-Baláž a Eliška Rusková. Tyhle tři finalistky si to v sobotu rozdají o titul SuperStar 2018, v přímém přenosu ze studia TV Nova na Barrandově. My jako mediální partner akce vás již tradičně zavedeme do zákulisí a přineseme exkluzivní rozhovory a reportáže. Tak sledujte náš Facebook, ať vám nic neunikne!

Začátek: Neděle 10. června 2018, 20:20 hodin na TV Nova

 

ČTĚTE TAKÉ: Tipy pro cvičení v letním pařáku aneb jak se neusmažit: Investujte do kvalitního oblečení

2. Tomáš Rosický – Rozlučka

Rozlučka s legendou českého fotbalu na pražské Letné. Tomáš Rosický, jeden z nejvýznamnějších a nejrespektovanějších českých fotbalistů všech dob, oznámil v průběhu sezony konec své fotbalové kariéry. Na jeho počest, se na pražské Letné v sobotu koná zápas, kde nebudou chybět hvězdy světového i českého fotbalu. Objeví se například Cesc Fabregas, Jan Koller, Robin van Persie, Karel Poborský a další. Tohle si rozhodně nenechte ujít!

Začátek: Sobota 9. června 2018, 17:00 hodin, stadion Letná, Praha

 

3. Arcade Fire v O2 areně

Kanadská rocková skupina Arcade Fire přijíždí do Prahy! Rodáci z Montrealu přišli na hudební scénu poprvé v roce 2010 s albem The Suburbs. Album ovládlo anglické, americké i irské hitparády a od té doby se Arcade Fire stali světoznámou kapelou s více než dvou milionovou fanouškovskou základnou (a to jen na Facebooku!). V pátek 15. června zavítají Arcade Fire poprvé do České republiky a bude to rozhodně nezapomenutelná show!

Začátek: Pátek 15. června, 20:00 hodin, 02 arena, Praha

Články, které by tě mohly zajímat