Právě vysíláme

Evropa 2 od pondělí exkluzivně nasazuje singl Top 12 SuperStar

8. dubna 2005 2:00
Evropa 2 od pondělí exkluzivně nasazuje singl Top 12 SuperStar

Evropa 2 jako jediné rádio v ČR nasazuje od pondělního rána 11. dubna 2005 do svého vysílání singl Hvězda snů od „Top 12“ — dvanácti finalistů letošního ročníku soutěže Česko hledá SuperStar –, a to díky exkluzivní spolupráci se společností SONY BMG. Navíc od tohoto dne začnou každé pondělí do Ranní show Evropy 2 docházet vyřazení finalisté ČHS.

Singl Hvězda snů uslyší posluchači českých rádií vůbec poprvé právě na Evropě 2 — premiéra bude v pondělní Ranní show a i během dalších dní bude song nasazen ve vysoké rotaci, odpovídající jeho významu.

V pondělí čeká na posluchače Evropy 2 ještě další novinka — hosty Ranní show budou první dva finalisté SuperStar, kteří tuto soutěž opustí po nedělním hlasování diváků. Každé další pondělí pak do Ranní show přijde další vyřazený, a to až do pondělí po závěrečném finálovém kole, kdy by měli do Ranní show Evropy 2 dorazit jak vítěz či vítězka SuperStar, tak i jeho poražený finálový sok či sokyně — stejně tak, jako tomu bylo roce 2004 v případě Anety Langerové a Šárky Vaňkové.

"Song Hvězda snů nasazujeme ihned po televizní premiéře stejně jako v loňském roce, kdy Evropa 2 exkluzivně hrála vůbec první singl SuperStar Veď mne dál," doplňuje Petr Vladyka, ředitel programu Evropy 2. "Jsem přesvědčen, že i s hosty budeme mít minimálně stejný úspěch jako v roce 2004, kdy zájem posluchačů o tyto unikátní rozhovory dokonce předčil naše očekávání."

"Podpory Evropy 2 si velice vážíme," dodává Romana Pašková, marketingová ředitelka SONY BMG. "Vloni se nám spolupráce velice osvědčila, komerčního singlu Veď mě dál jsme prodali 20 000 ks, což je v zemi, kde neexistuje trh se singly, skutečný úspěch. I letos očekáváme vysoké prodeje komerčního singlu Hvězda snů, který uvádíme do prodeje v pondělí 25. dubna 2005."

Články, které by tě mohly zajímat