Právě vysíláme

Evropa 2 odstartovala letní koncept Ibiza!

13. června 2013 15:10
Evropa 2 odstartovala letní koncept Ibiza!

Rádio Evropa 2, které patří do skupiny Lagardère, spustilo exkluzivní soutěž o 40 zájezdů do mekky všech příznivců taneční muziky – na ostrov Ibiza

Devět týdnů budou mít posluchači Evropy 2, nejposlouchanějšího rádia mladých, možnost soutěžit o letní týdenní zájezdy do jedné z nejoblíbenějších letních lokalit, na baleárský ostrov Ibiza. Každou týdenní výhru tvoří zájezd na Ibizu od společnosti Čedok pro 4 osoby v termínu od 14. do 21. 8. 2013 nebo v termínu od 21. 8. do 28. 8. 2013, který zahrnuje ubytování na Ibize 7 nocí, all inclusive, leteckou dopravu Praha-Ibiza-Praha.

Dáváme našim posluchačům to co chtějí, a to je nejlepší hudba a zábava a v létě ještě kvalitní dovolená. Spolu se 40 výherci pojede na Ibizu i tým moderátorů Evropy 2 a slovenské Europy 2 a z improvizovaného středomořského studia budou přinášet aktuální reportáže z epicentra hudebního a letního dění. Posluchači Evropy 2 tak budou vzdálenými účastníky dění na ostrově. Už teď si brousíme zuby na rozhovor s Davidem Guettou, Paul Van Dykem nebo Tiestem, kteří na Ibize v létě vystupují,“ doplňuje Jitka Fürst, ředitelka rádia Evropa 2.

Hry o zájezd v příslušném týdnu se účastní každý, jehož herní SMS zpráva ve tvaru „IBIZA“ bude pořadateli doručena prostřednictvím telefonního spojení na číslo 900 11 04 (v rámci České republiky) nebo na číslo 66661 (v rámci Slovenské republiky). Cena jedné SMS zprávy je v 4 Kč, respektive 0,201 EUR. Výherní SMS zprávou bude v každém týdnu ta zpráva, která dorazí do systému jako tisící v pořadí. Výherce musí do 30 vteřin zvednout telefon.

Články, které by tě mohly zajímat