Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Adele je zpět. Singl Easy On Me je o rozpadu manželství

20. října 2021 10:02
Evropa 2 Raw: Adele je zpět. Singl Easy On Me je o rozpadu manželství

Evropa 2 Raw, to je top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme 10 nových skladeb.

Chcete konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden deset žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

Jaké novinky pro vás máme tento týden?

Britská zpěvačka Adele hlásí návrat novým singlem Easy On Me. Za pár týdnů vyjde i její dlouho odkládaná čtvrtá deska. Přípravy nejnovějšího alba 30, které se stejně jako ty předchozí jmenuje podle věku, kdy začala natáčet, se tentokrát táhly. Natáčení desky totiž ovlivnil komplikovaný rozvod s manželem a otcem jejího syna i covidová pandemie. O tom všem ostatně Adele v nejnovější písni zpívá. Pilotní singl Easy On Me je zpovědí i vyprávěním o úzkostech, kterými si dnes už třiatřicetiletá zpěvačka prošla.

Glockenbach, jeden z nejzajímavějších německých elektropopových projektů poslední doby, představuje svůj singl Brooklyn. Po úspěšných singlech Dancing In The Dirt a Redlight, přichází s dalším, na kterém spolupracovali s ClockClock. Nová píseň vás nechá libovat si ve vzpomínkách na protancované noci.

Šestatřicetiletý belgický zpěvák Stromae s kořeny ve Rwandě se vrací na scénu s tanečním hitem Santé. Umělec, který se proslavil především hity jako Alors On Danse, Tous Les Mêmes nebo Papaoutai nyní představuje píseň Santé, která je, i jak klip napovídá, zvučnou poctou lidem, kteří musí pracovat, zatímco si ostatní užívají. Jihoamerické rytmy protkané elektro linkami doprovází nejen text plný upřímnosti a ironie, ale i videoklip, který spolu režírovali Luc Van Haver a český tvůrce Jaroslav Moravec.

Tady jsou novinky pro tento týden:

  • Adele – Easy On Me
  • Example feat. What So Not & Lucy Lucy – Every Single Time
  • Glockenbach feat. ClockClock – Brooklyn
  • James Arthur – Emily
  • Jesy Nelson feat. Nicki Minaj – Boyz
  • Justin Bieber – Ghost
  • Nathan Evans – Ring Ding (A Scotsman’s Story)
  • Stromae – Santé
  • Super–Hi feat. Neeka – Following The Sun
  • Why Don’t We – Love Back

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
na webu Evropy 2 v záložce webového rádia Evropa 2 Raw,
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat