Právě vysíláme

Evropa 2 RAW: Billie Eilish servíruje oběd (a novou desku) a Myles Smith pozoruje hvězdy

24. května 2024 14:48
Evropa 2 RAW: Billie Eilish servíruje oběd (a novou desku) a Myles Smith pozoruje hvězdy

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

Jaké novinky představujeme tento týden?

Billie Eilish – Lunch

Po dvou velmi úspěšných deskách přichází zpěvačka Billie Eilish s třetím studiovým albem Hit Me Hard And Soft. Popová ikona na něm představuje rozmanitou, ale soudržnou kolekci písní, které ohýbají žánry a vzpírají se trendům. Poslechněte si chytlavý track Lunch, který je zářným příkladem rozmanitosti studiovky. Album napsala Billie Eilish se svým bratrem a dlouholetým spolupracovníkem Finneasem, který se postaral také o produkci celého alba. Nechte se provést spektrem emocí na deseti písních, které sama Billie doporučuje poslechnout postupně od prvního tracku až po ten poslední.

Myles Smith – Stargazing

Myles Smith je mladý britský zpěvák, který míchá folk a pop music. Myles začal svou cestu tím, že vzal do ruky akustickou kytaru a nazpíval cover verze svých oblíbených písničkářů, jako jsou Marcus Mumford, Chris Martin z Coldplay a Ed Sheeran, čímž si vybudoval obrovské online publikum. Svoji tvorbu představí naživo i v Praze už v neděli 26. května v klubu Rock Café. Jeho novinka Stargazing má ambice stát se velkým letním hitem.

Nelly Furtado feat. Tove Lo & SG Lewis – Love Bites

Kanadská zpěvačka Nelly Furtado spojila síly s kolegyní ze Švédska Tove Lo, aby spolu napsaly track. Když se k oběma přidal ještě producent SG Lewis, vznikla taneční hymna s energií živých DJ setů Love Bites. „Cítila jsem, že mě komunita DJů volá zpět k hudbě. Remixovali mé písně na koncertech, v klubech a na sociálních sítích a já si uvědomila, jak rádi lidé tančí na mou hudbu,“ říká Nelly Furtado. „Je to ta nejzdravější neřest, miluju psát hudbu, která lidem umožňuje utéct ze všedního světa,“ dodává zpěvačka.

The Chainsmokers – No Shade At Pitti

Vítězové ceny Grammy a králové žebříčků The Chainsmokers vydali EP s názvem No Hard Feelings. Je na něm i melodický singl No Shade at Pitti.

Twenty One Pilots – The Craving

V pátek 24. května vychází nová deska Twenty One Pilots s názvem Clancy. Má to být poslední ze série koncepčních alb. Zatím z něj Tyler Joseph a Josh Dun zveřejnili poměrně tvrdé a alternativní singly Overcompensate, Next Semester a Backslide. Teď přidávají pop rockovou The Craving.

5 novinek pro tento týden

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat