Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Další singl z nového Top Gunu a novinka od loňské SuperStar

26. května 2022 12:52
Evropa 2 Raw: Další singl z nového Top Gunu a novinka od loňské SuperStar

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme 10 nových skladeb.

Chcete konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden deset žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

Jaké novinky pro Vás máme tento týden?

Adonxs je umělecké jméno Adama Pavlovčina, který vyhrál loňský ročník Česko – Slovenské SuperStar. V soutěži zaujal jedinečným pěveckým projevem a sebevědomým vystupováním i dotaženou image. Adam nyní pod uměleckým alter egem Adonxs zve posluchače do svého vnitřního světa, kde předsudky a omezení nemají místo. Vyzdvihuje vnitřní krásu a hlavně sílu, která nám dává možnost být tím, kým chceme. Debutuje singlem Moving On, který připravil s producenty Oliverem Fillnerem a Tomášem Lobbem. Moving On v jedné rovině vypráví o vztahu, který nikam nevedl a naopak mě stahoval každým dnem níže a níže, a zároveň je to moje vlastní hymna na radost z toho, co se právě v mém životě děje,” vysvětluje.

Český zpěvák, pianista a skladatel filmové hudby Andy Cermak právě vydává své první album Secret December, které uvádí nakažlivě energický singl Let Me In. Let Me In je oproti předchozím skladbám energičtější a tanečnější, i proto jsem si ji vybral jako poslední singl těsně před vydáním. Navíc se náladou skvěle hodí do nynějších slunečných dnů,“ říká.

Je tu další singl k filmu Top Gun: Maverick. Osmadvacetiletý zpěvák Duncan Laurence si vzal na starosti legendární hit Take My Breath Away z roku 1986, který zazněl v původním snímku Top Gun v podání skupiny Berlin. „Ve chvíli, kdy jsem slyšel, že má být pokračování Top Gunu, nemohl jsem Take My Breath Away dostat z hlavy. Tu písničku jsem vždycky tak miloval. Když jsem se letos připravoval na další kapitolu své tvorby, přišlo mi jako skvělý nápad pustit se do klasiky. Doufám, že se vám to líbí!“ říká s radostí vítěz Eurovize 2019.

The Amazons je britská rocková kapela, která letos vydá už třetí album. To ponese název How Will I Know If Heaven Will Find Me? a vyjde v pátek 2. září 2022. Už teď si z něj ale můžete poslechnout čerstvý singl Bloodrush.

Tady je všech 10 novinek pro tento týden:

  • Adonxs – Moving On
  • Andy Cermak – Let Me In
  • Duncan Laurence – Take My Breath Away
  • Jason Derulo feat. Kodak Black – Slidin’
  • Mabel feat. 24KGoldn – Overthinking
  • Michael Schulte – With You
  • Nathan Dawe feat. Ella Henderson – 21 Reasons
  • Remme – Chameleons
  • Renforshort feat. Travis Barker – We’ll Make This OK
  • The Amazons – Bloodrush


Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat