Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Ed Sheeran rapuje za kamaráda a Davina Michelle má lepší hlas, než P!nk

27. ledna 2023 13:01
Evropa 2 Raw: Ed Sheeran rapuje za kamaráda a Davina Michelle má lepší hlas, než P!nk

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme 5 nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

Jaké novinky pro tebe máme tento týden?

Brazilský DJ Alok se spojil s britským zpěvákem Jamesem Arthurem a společně vydávají singl Work With My Love. Taneční song je postavený na samplu tracku Lola’s Theme od skupiny The Shapeshifters z roku 2004.

Davina Michelle je sedmadvacetiletá nizozemská zpěvačka a influencerka. V roce 2016 se zúčastnila páté sezóny nizozemské SuperStar, která se proslavila mj. předělávkou skladby What About Us od americké zpěvačky P!nk. Ta v říjnu 2017 pro magazín Glamour prohlásila, že má Davina lepší hlas, než ona a pozvala jí jako předskokanku na svůj koncert v Haagu v roce 2019. My vám představujeme Davininu novinku Heartbeat. Za poslech ale stojí třeba i její song I Love Me More z loňského září.

Ed Sheeran vydává freestylovou skladbu k uctění památky Jamala Edwardse. Britský DJ a hudební podnikatel zemřel loni v únoru v jedenatřiceti letech na srdeční arytmii. Edwards byl zakladatelem online platformy SBTV specializující se na hip-hop a r’n’b a velvyslancem charitativní organizace Prince’s Trust, která pomáhá mladým lidem zakládat podnikatelskou kariéru. Patřil k blízkým přátelům Eda Sheerana a byl celoživotním fanouškem londýnské Chelsea. A právě na domovském stadionu londýnských fotbalistů vznikl videoklip k singlu F64. Ed Sheeran v něm skladbu emotivně rapuje na liduprázdném nočním Stamford Bridge. Dodejme, že F64 je zkratkou pro freestyle 64, což v hip-hopovém slangu označuje 64 řádků textu, který je recitován zpatra. Většinou jde o improvizaci na dané téma.

Producent Gabry Ponte je třetím nejposlouchanějším italským interpretem za Måneskin a trojicí Meduza a vyhledávaným tvůrcem remixů. Jeho novinku Dance Dance nazpívala švédská zpěvačka Alessandra, která se autorsky podílela mimo jiné na tanečním bangeru All We Got německého mága Robina Schulze.

Dvaadvacetiletá zpěvačka Rika z Londýna a švédské duo Galantis vydávají singl, jehož základem je známá píseň Hot Stuff, kterou proslavila zpěvačka Donna Summer v roce 1979. Z nové dance popové formy byste originál skoro nepoznali…

Tady je 5 novinek pro tento týden:

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

Články, které by tě mohly zajímat