Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Felix Jaehn vás probudí nadupanou peckou a Nicki Minaj zrůžověla

1. února 2024 10:31
Evropa 2 Raw: Felix Jaehn vás probudí nadupanou peckou a Nicki Minaj zrůžověla

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

 

Jaké novinky představujeme tento týden?

Felix Jaehn feat. Leony – Waking Up

Německý DJ a producent Felix Jaehn měl skvělý rok 2023. Nyní si získanou energii přenáší i do letošního roku a představuje svým fanouškům track Waking Up, na kterém spolupracoval s šestadvacetiletou zpěvačkou Leony. „Jednou jsme byli na dovolené, seděli jsme u bazénu a Leony mi ukázala pár nápadů na novou hudbu. Když jsme si pustili první verzi Waking Up, všichni kolem věděli, že to bude něco výjimečného,“ říká Felix o prvopočátcích tracku. Díky osmdesátkovému nádechu a chytlavým elektro melodiím je Waking Up přesně tou písní, kterou potřebujete když ráno nemůžete po těžké noci vstát z postele.

Flyana Boss – Candyman

Slečny Bobbi a Folayan, které se za značkou Flyana Boss ukrývají, aktuálně doprovázejí slavnější Janelle Monáe na jejím turné The Age Of Pleasure. Jedná se o 18 koncertů napříč Spojenými státy. Zároveň trpělivě sbírají nové příznivce na sociálních sítích a ve streamovacích službách, kde pravidelně zveřejňují nové singly. Skladba Candyman je předzvěstí Valentýna. “Je načase dát světu vědět, že jsme sladký holky se srdíčkem na pravém místě. Candyman je pro všechny zamilovaný,” hlásají.

Kungs feat. David Guetta & Izzy Bizu – All Night Long

Francouzský producent, který si říká Kungs, a jeho mentor David Guetta, spojili síly spolu s talentovanou britskou zpěvačkou a songwriterkou Izzy Bizu, aby vznikl taneční hit All Night Long. DJ a producent Valentin Brunel, který se skrývá za uměleckým jménem Kungs, tak představuje další track s hitovým potenciálem po singlech jako This Girl nebo Never Going Home.

Kygo feat. Ava Max – Whatever

Norský DJ a producent Kygo spojil své síly s americkou popovou hvězdou Avou Max. Jejich nejnovější singl Whatever je nový pohled na hit Whenever, Wherever od Shakiry. Whatever začíná brnkáním na kytaru a mocnými vokály Avy, pokračuje ikonický sbor a lavina syntetizátorů pro Kyga typických…

Nicki Minaj – Pink Friday Girls

Americká rapperka Nicki Minaj vydala v prosinci své páté album Pink Friday 2, s nímž debutovala na prvním místě amerického žebříčku. Je stylizováno jako pokračování jejího debutu Pink Friday z roku 2010. Aktuální singl z desky je postavený na samplu slavné skladby Girls Just Want To Have Fun od Cyndi Lauper z roku 1983.

5 novinek pro tento týden

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

Články, které by tě mohly zajímat