Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Green Day mají Dilemma a Lenny neví, jestli je dost dobrá

15. prosince 2023 13:37
Evropa 2 Raw: Green Day mají Dilemma a Lenny neví, jestli je dost dobrá

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

 

Jaké novinky představujeme tento týden?

Green Day – Dilemma

Green Day mají k vydání připravenu novou desku. Album Saviors zatím představili prostřednictvím singlů The American Dream Is Killing Me a Look Ma, No Brains!, nyní k nim přidávají třetí ukázku Dilemma. Čtrnácté řadové desky Green Day se dočkáme už v pátek 19. ledna 2024, americká trojice na ni spolupracovala s producentem Robem Cavallem, s nímž například v roce 2012 nahrávala album ¡Tré!

Lenny – Good Enough

Česká zpěvačka Lenny vydává single Good Enough, se kterým se přihlásila do národního kola soutěže se přihlásila do Eurovision Song Conntest. Good Enough je silná klavírní balada, která pojednává o honbě za dokonalostí. „Každý člověk o sobě někde ve skrytu duše pochybuje. Zdali je dost dobrý pro danou práci, jestli si zaslouží dané ocenění, jestli nezklamal rodiče nebo své okolí,“ svěřila se o významu písně zpěvačka.

P!nk – All Out Of Fight

Americká zpěvačka P!nk představuje baladu All Out Of Fight z rozšířené verze alba Trustfall (Tour Deluxe Edition), které obsahuje navíc 6 živých nahrávek z rekordního turné Summer Carnival Stadium Tour 2023.

Robert Grace – Nice Guys Finish Last

Irský zpěvák a skladatel Robert Grace se vrací s písní Nice Guys Finish Last. Jeho virální singl Casper už nashromáždil přes 50 milionů zhlédnutí na tiktoku a 26 milionů streamů, ale Robert v dalším songu hypnotizuje posluchače svou upřímností. Vysvětluje: Nice Guys Finish Last je v podstatě o uvědomění si své hodnoty a nenechat tak ostatní, aby se k vám chovali špatně.“ (Mimochodem, stejný název Nice Guys Finish Last má i písnička od Green Day z roku 1999 😊)

Sabrina Carpenter – Feather

„Cítím se lehká jako pírko, když na tebe nemyslím,“ zpívá v refrénu písně Feather oblíbená zpěvačka a herečka Sabrina Carpenter. Už je to sice nějakou dobu, co chytlavý singl vyšel, nicméně díky videím s jednoduchým tanečkem na sociální síti TikTok se největší slávy dočkal právě teď. A dočkal se i barevného a lehce morbidního videoklipu, který si díky jeho přímočarosti a ironii prostě zamilujete.

5 novinek pro tento týden

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

Články, které by tě mohly zajímat