Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Letní hymna od The Black Eyed Peas a český objev Rodan

23. června 2022 13:21
Evropa 2 Raw: Letní hymna od The Black Eyed Peas a český objev Rodan

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme 10 nových skladeb.

Chcete konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden deset žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

Jaké novinky pro Vás máme tento týden?

Britská kapela Bastille vydává nový singl Remind Me. Song postavený na funkových kytarách a osobitém zpěvu Dana Smithe roste s každou slokou až do refrénů plných téměř až barokních vokálů a zlověstných basových linek. „Na Remind Me jsme začali s několika přáteli pracovat na samém začátku procesu alba Give Me The Future. Text je o tom, jak se nám naše mysl může posmívat díky vzpomínkám, které nekontrolovaně hrají jako scény ve smyčce,“ říká frontman Dan Smith.

Osmadvacetiletá americká zpěvačka, textařka a skladatelka Maggie Rogers představuje zbrusu nový singl Want Want, ze kterého energie jen srší. Want Want vznikalo během pandemie v malém studiu nad garáží mých rodičů. Napsala jsem to s bývalým kolegou z kapely jako takový únik před temnotou a izolací,“ říká Maggie Rogers o tracku s tím, že finální podobu získal singl kvůli hledání správného zvuku až o rok a půl později.

Rodan je devatenáctiletý český zpěvák, který právě vydává své debutové album Glasses Off. Z něj pochází i duet s Američankou Isabellou Noel I Just Lost A Friend.

Slavná americká skupina The Black Eyed Peas se vrací s velkým hitem Don’t You Worry. Spojili se na něm s kolumbijskou hvězdou Shakirou a jedním z nejlepších světových producentů Davidem Guettou a výsledkem je chytlavá a nadupaná letní taneční hymna.

Tady je všech 10 novinek pro tento týden:

  • Bastille – Remind Me
  • Bob Moses feat. Vintage Culture – Love Brand New
  • Glockenbach feat. Ásdís – Dirty Dancing
  • Halsey – So Good
  • Maggie Rogers – Want Want
  • Nico Santos – Weekend Lover
  • Rodan feat. Isabella Noel – I Just Lost A Friend
  • Seeb feat. Julie Bergan – Always Will
  • The Black Eyed Peas feat. Shakira & David Guetta – Don’t You Worry
  • Welshly Arms – Dangerous


Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat