Právě vysíláme

Evropa 2 Raw Lewis Capaldi novým singlem láká do O₂ areny

5. ledna 2023 12:11
Evropa 2 Raw Lewis Capaldi novým singlem láká do O₂ areny

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme 5 nových skladeb.

Chcete konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

Jaké novinky pro Vás máme tento týden?

Cat Burns, vlastním jménem Catrina Keri Oluwaseun Burns – Temison je 22letá britská popová zpěvačka z Londýna. Po úspěchu jejího loňského singlu Go se vrací s písní People Pleaser. „V téhle písničce vyjadřuju svůj boj s tím, jak být lidem potěšením a proč jím jsem,“ říká.

24letý norsko-filipínský zpěvák a skladatel Clinton Kane vydal vloni v červnu debutové album Someday It’ll Be OK. Novým singlem, který na albu ale nenajdete, je Avo Toast. Optimistická skladba, v níž zpěvák prosí o trpělivost ve vztahu.

Lewis Capaldi představuje po obrovském úspěchu singlu Forget Me další ochutnávku z alba Broken By Desire To Be Heavenly Sent, kterého se dočkáme už v květnu. Klavírní píseň Pointless, na které se podílel třeba i Ed Sheeran, tak láká všechny fanoušky na dlouho očekávanou desku, o které Lewis říká: „Nechci hledat nový zvuk nebo se znovu objevovat. Chci prostě psát emotivní písně o lásce a ztrátě.“ Skotský zpěvák se českým fanouškům představí v pátek 17. února 2023 v pražské O₂ areně. Evropa 2 je mediálním partnerem koncertu!

29letý DJ a producent Metro Boomin představil světu zbrusu nové album Heroes & Villains, na kterém hostují i John Legend, Don Toliver, Chris Brown nebo Young Thug. Společný track s The Weekndem Creepin‘, na němž se podílel i rapper 21 Savage, rychle získal oblibu mezi fanoušky a stal se číslem jedna na Spotify i Apple Music. Rozruch způsobil i krátký film, který vznikl speciálně pro album a ve kterém si zahrál Morgan Freeman.

Poslední novinkou je singl rumunské zpěvačky Soriny B. – Bonjour. Song je zpíván napůl v angličtině a napůl ve francouzštině a je vzpomínkou na loňské léto.

Tady je 5 novinek pro tento týden:

  • Cat Burns – People Pleaser
  • Clinton Kane – Avo Toast
  • Lewis Capaldi – Pointless
  • Metro Boomin feat. The Weeknd & 21 Savage – Creepin‘
  • Sorina B. feat. Dr. Mako – Bonjour

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat