Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Lucie i Rybičky 48 jedou dál a Jax dobývá (nejen) Ameriku

29. září 2022 12:07
Evropa 2 Raw: Lucie i Rybičky 48 jedou dál a Jax dobývá (nejen) Ameriku

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme 10 nových skladeb.

Chcete konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden deset žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

Jaké novinky pro Vás máme tento týden?

Irský zpěvák a písničkář Dermot Kennedy představuje nový singl Kiss Me. Autor hitů jako Something To Someone nebo Better Days opět dokazuje svou schopnost spojit dojemný text o intenzitě lásky s chytlavou melodií, která vás prostě vtáhne. „Poselstvím písně Kiss Me je, že láska za to stojí. I když se věci hroutí, život se zdá příliš krátký a všude vládne chaos, pořád máme důvod vydržet,“ říká Dermot.

Jax je 26letá americká zpěvačka, která v roce 2015 skončila na třetím místě pěvecké soutěže American Idol (obdoby české SuperStar). Její nový singl Victoria’s Secret je jejím prvním zápisem do americké hitparády Hot 100.

Česká skupina Lucie se po 20letech vrací k legendárnímu projektu Lucie v opeře, tentokrát s výraznějším využitím symfonického orchestru a v nových aranžích. Z turné zároveň vznikne živé album, které ještě před Vánoci vyjde spolu se speciálními bonusy v podobě vybraných sympho remixů největších hitů zpracovaných úspěšnými mladými českými a slovenskými producenty. Jedním z nich je nová verze písničky Černí andělé.

Kapela Rybičky 48 slaví 20 let koncertem ve čtvrtek 20. října 2022 v O₂ areně, kde zazní nejen největší hity, ale i novinky, které vychází na novém albu Jedeme dál. Z něj je i stejnojmenný singl. Na albu se podílela výrazná jména českého producentského rybníčku: Filip Vlček, Lukáš Chromek nebo Radek Tomášek. Jako hosté se na desce objeví třeba Pokáč, Marek Ztracený, Bára Zemanová nebo Vašek Bláha z Divokýho Billa„Vyzkoušeli jsme si na ní různé producenty a přesto, že odvedli skvělou práci, tak další desku budeme dělat sami jako za stara. Je potřeba se vrátit ke kořenům,“ avizuje frontman Rybiček Kuba Ryba.

Tady je 10 novinek pro tento týden:

  • Alle Farben feat. Moss Kena – Forgot How To Love
  • Dermot Kennedy – Kiss Me
  • George Ezra – Dance All Over Me
  • Imanbek feat. DVBBS – Ocean Of Tears
  • Jax – Victoria’s Secret
  • Lucie – Černí andělé (Sympho Remix 2022)
  • Moby feat. Nicola Sirkis from Indochine – This Is Not Our World (Ce N’est Pas Notre Monde)
  • NOTD feat. Quinn XCII – Less I Know
  • Rybičky 48 – Jedeme dál
  • Topic feat. John Martin – Follow Me


Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat