Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Milky Chance žijí v oparu a Nico Santos je jednička

22. března 2023 13:06
Evropa 2 Raw: Milky Chance žijí v oparu a Nico Santos je jednička

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

Jaké novinky pro tebe máme tento týden?

D4vd – Worthless 

David Burke, teprve 17letý americký zpěvák a skladatel známý jako D4vd (čti Dejvid), se proslavil hlavně díky svému hitu Romantic Homicide, kde šikovně kombinuje indie-rock s grungem a moderním rapem a položil tak základy vlastnímu hudebnímu žánru. Nyní talentovaný mladík představuje novou píseň s názvem Worthless, chytlavou hitovku s kytarovým refrénem, která dokazuje zpěvákovu autorskou vyzrálost navzdory jeho věku.

Milky Chance – Living In A Haze

Německá dvojice Milky Chance vydá v pátek 9. června 2023 nové album s názvem Living In A Haze. Stejnojmenný singl vychází už teď.

Nathan Evans – Catch You When You Fall

Nathan Evans pokračuje ve své cestě přerodu z tiktokové hvězdy na světovou hudební superstar. Původně se proslavil coververzemi tradičních námořnických písní, už nějakou dobu ale vydává vlastní písně a získává si tak fanoušky po celém světě. O změnách, které můžou být na první pohled děsivé, zpívá osmadvacetiletý skotský zpěvák ve své nové písni Catch You When You Fall, kterou otevírá novou a dobrodružnou kapitolu své hudební kariéry.

Nico Santos – Number 1

Hvězda německého zpěváka Nica Santose v posledních letech pořád stoupá. Po úspěšném červnovém singlu Weekend Lover, který se dlouho držel na vrcholcích německých žebříčků, přichází Nico s trackem Number 1, kterým nám zpěvák představuje novou a moderní produkci a láká tak na připravované album Ride, jehož se dočkáme už letos v květnu. Na režii videoklipu k emotivnímu a autentickému singlu Number 1 se podílela i umělá inteligence. ChatGPT totiž tvůrcům radil, kde natáčet a jaké záběry použít.

Oliver Tree feat. David Guetta – Here We Go Again

Americký zpěvák, producent a komik Oliver Tree je zpět s taneční hitovkou Here We Go Again, kterou nahrál společně s producentskou hvězdou Davidem Guettou. Snaží se tak navázat na loňský úspěch, kdy spolu Robinem Schulzem předělal hit Miss You od Southstara a v našem playlistu jsme vám nabízeli také jeho singl Life Goes On. O tomhle chlápkovi s ofinou ještě hodně uslyšíme!

Tohle je 5 novinek pro tento týden

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

Články, které by tě mohly zajímat