Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Mirai nespí a Calum Scott rozsvěcuje maják

7. února 2024 14:22
Evropa 2 Raw: Mirai nespí a Calum Scott rozsvěcuje maják

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

 

Jaké novinky představujeme tento týden?

Astrid S – Two Hands

Norská zpěvačka Astrid S přichází s novým singlem Two Hands. Drzý a energický singl vznikl za pouhé 3 dny. „Tento song je dopisem mému budoucímu příteli. Se mnou přijdou vzlety i pády, mám své stinné i světlé stránky, ale slibuji, že to bude zábava,“ vzkazuje oblíbená 27letá zpěvačka. „Je to sice klišé, ale miluju tento citát z Pinterestu: ‚Vím, že se mnou budou plné ruce práce, ale proto je máš dvě,’“ dodává s úsměvem.

Berre – Happier

Není tomu tak dávno, co Berre Vandenbussche nahrával covery svých oblíbených tracků v garáži a postoval je na TikTok. Díky svým procítěným interpretacím si získal miliony fanoušků a mohl tak rozjet vlastní hudební kariéru. Nyní, po velmi úspěšném singlu Thrill Of It All, který se dlouho držel vysoko v českých rádiových žebříčcích, se připomíná singlem Happier, perfektní hřejivou dekou pro tyto chladné dny. Happier je song, který reflektuje smíšené pocity, které prožíváme při plnění svých snů. Je to o rozpolcení mezi ambicemi a časem, který byste chtěli trávit s blízkými,“ říká Berre o singlu. „Je to upřímné zkoumání složitosti schované v následování vlastní cesty za sny,“ dodává 22letý zpěvák.

Calum Scott – Lighthouse

Oblíbený britský hitmaker Calum Scott představuje novou píseň s názvem Lighthouse. Srdceryvná píseň epických proporcí opět dokazuje Calumův cit pro oduševnělý popový hit. „Je to příběh o světle v temnotě, výhledu na naději na horizontu, která i když je daleko, tak vám připomíná, co je důležité,“ říká Calum Scott s tím, že už se těší až tuto píseň zazpívá plným stadionům na tour s Edem Sheeranem. Jako jeho support se představí i v sobotu 27. července 2024 a v neděli 28. července 2024 v Parku 360 v Hradci Králové.

Mirai – Nespíš

Kapela Mirai se dalším singlem přibližuje k vydání nového alba. Právě vydanou písní Nespíš Mirai potvrzují své nové hudební směřování. Po atypickém tracku Dopis, aktuálním hitu Summer Love a silvestrovském překvapení ve formě písně All Night Long s vizuálem z uplynulého Arena Tour čtveřice ze severní Moravy přichází s písní Nespíš. Režie videoklipu se chopil mladý tým Butterfly Kids, produkci singlu obstaral už tradičně Ondřej Fiedler alias Fiedlerski.

Purple Disco Machine feat. Ásdís – Beat Of Your Heart

Německý DJ a producent po úspěchu singlu Substitution vydává nový singl Beat Of Your Heart.Ásdís mi poslala vokály a já jsem se okamžitě zamiloval do jejího hlasu. Chtěl jsem tuto píseň vydat jako singl. Později jsme ho znovu nahráli v mém studiu v Drážďanech a zní opravdu skvěle.“

5 novinek pro tento týden

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

Články, které by tě mohly zajímat