Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Mirai „rapují“ Yesterday a Ilkay Sencan tančí ve tmě

7. října 2021 13:27
Evropa 2 Raw: Mirai „rapují“ Yesterday a Ilkay Sencan tančí ve tmě

Evropa 2 Raw, to je top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme 10 nových skladeb.

Chcete konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden deset žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

Jaké novinky pro vás máme tento týden?

Mirai vydávají druhý singl z chystaného třetího alba, které spatří světlo světa už v listopadu. Na song Yesterday si tentokrát přizvali rappera Paulieho Garanda. „Sloky jsou trochu vnitřní boj a v refrénech jsem chtěl říct, že není všechno tak černý, jak se to zdá, a že většinou z každé patálie vede nějaká cesta,“ přiblížil text frontman Mirai Navrátil.

Ashnikko je americká zpěvačka a rapperka. Proslavila se svým singlem Stupid z roku 2019 s Yung Baby Tate, který si získal virální popularitu na TikToku. „Přestože se moje kariéra vyvíjela skvěle, byla jsem zdravá a žila v pomyslném ráji, cítila jsem se mizerně a můj mozek nefungoval. Byla jsem posedlá vlastní bolestí, vylézt z postele a vyčistit si zuby byla výhra,“ vykresluje zpěvačka okolnosti, za jakých vznikla skladba Panic Attacks In Paradise. Baladickou písničkou startuje novou etapu svého uměleckého života.

Československá zpěvačka Karin Ann, kterou divácké hlasy vyšvihly do prvního místa na cenách Žebřík v kategorii Objev, vydává nový singl a video I’m A Loser. „Během karantény jsem měla období, kdy jsem byla sklíčená a na sebe velmi tvrdá. Měla jsem pocit, že nejsem skutečně dost cool, chytrá nebo talentovaná. Myslím si, že mnoho mladých lidí se cítí jako já, a tak vím, že nejsem sama,“ říká k písni Karin Ann.

Remme, mladý zpěvák z Holandska, kterého můžete znát třeba ze spolupráce s českým producentem Fiedlerskim na tracku Growing Up, vydává další svěží singl s názvem Popstar. „Píseň pro mě není o tom, že chci být bohatý a slavný, ale o samotné otázce ‚co kdyby‘. Píseň Popstar je proudem myšlenek: Všimla by si mě hezká holka kluka jako já, kdybych byl slavný?“ přiblížil píseň Remme.

 

Tady jsou novinky pro tento týden:

  • Alan Walker feat. K-391 & Boy In Space – Paradise
  • Ashnikko – Panic Attacks In Paradise
  • GiveOn – For Tonight
  • Ilkay Sencan – Dancing In The Dark
  • Karin Ann – I’m A Loser
  • Mirai feat. Paulie Garand – Yesterday
  • Remme – Popstar
  • Trevor Daniel – Alone
  • White Lies – As I Try Not To Fall Apart
  • Whitney Houston feat. Clean Bandit – How Will I Know

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
na webu Evropy 2 v záložce webového rádia Evropa 2 Raw,
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat