Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Nové singly od Rudimental, Ofenbach, Galantis, Meghan Trainor a dalších

24. listopadu 2022 10:41
Evropa 2 Raw: Nové singly od Rudimental, Ofenbach, Galantis, Meghan Trainor a dalších

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme 10 nových skladeb.

Chcete konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden deset žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

Jaké novinky pro Vás máme tento týden?

Český zpěvák a producent Marcell vydává svoji desku s názvem Hovory domů. Album se připravovalo dva roky v Praze, Berlíně a Londýně. Najdeme na něm 15 skladeb, včetně singlů Tvůj svět, Jablko/Skořice nebo Nevim ve spolupráci s Benem Cristovao. Aktuálním singlem je song Sliby.

Německý zpěvák Nico Santos přichází s novým songem One Day (I’m Gonna Break Your Heart). Nico se v písni obrací za svým bývalým vztahem, který byl už od začátku prokletý. Chytlavý track, ve kterém si milenci slibují, že si jednoho dne zlomí srdce, je zároveň už druhou ochutnávkou z nadcházejícího alba, které Nico Santos představí už z kraje příštího roku.

Česká popová formace Poetika hlásí nový singl a personální změnu. Letos v září se v přátelském duchu rozloučila se stěžejním členem, rapperem Edou Rovenským a nyní Poetika funguje ve složení Ondřej Brejška, Daniel Hrdlička, Jakub Šimon a David Nevěčný a otevírá úplně novou kapitolu ve své tvorbě. Singl Půlnoc je první ochutnávkou z jejich tvorby. „Díky velké změně v kapele jsme se rozhodli přistupovat i jinak k tvorbě samotné. Už jen to, že budou naše písně čistě zpívané a bez rapu je samozřejmě velká změna, ale chtěli jsme zároveň nové písně odlehčit textově,“ přibližuje zpěvák Ondřej Brejška.

Tady je všech 10 novinek pro tento týden:

  • Galantis feat. David Guetta & MNEK – Damn (You’ve Got Me Saying)
  • Marcell – Sliby
  • Meghan Trainor – Made You Look
  • Minelli – Could Be Something
  • Nico Santos – One Day (I’m Gonna Break Your Heart)
  • Ofenbach feat. Fast Boy – Love Me Now
  • Poetika – Půlnoc
  • Rudimental feat. L Devine – Break My Heart
  • Seafret feat. Seeb – Atlantis
  • Sigala feat. Gabry Ponte & Alex Gaudino – Rely On Me

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat