Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Přes mlhy času s AC/DC k Červánkům kapely Slza

13. října 2021 14:51
Evropa 2 Raw: Přes mlhy času s AC/DC k Červánkům kapely Slza

Evropa 2 Raw, to je top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme 10 nových skladeb.

Chcete konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden deset žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

Jaké novinky pro vás máme tento týden?

Australské rockové legendy AC/DC vydávají už čtvrtý singl ze svého posledního loňského alba Power Up. V klipu k songu Through The Mists Of Time zvou do muzea plného slavných děl, kde se slavná světová díla mísí se symboly kapely a její historie jako jsou obaly desek, rekvizity na koncertech i davy fanoušků.

Africký zpěvák CKay slaví celosvětový úspěch se skladbou Love Nwantiti (Ah Ah Ah), jejíž původní verzi vydal už v roce 2019. U zrodu nového hitu stála sociální síť TikTok. Vymlouvavý refrén nejprve zarezonoval právě tam a odtud se jako lavina šíří mezi uživatele dalších digitálních služeb. CKay pochází z Nigérie, kde se hudbě věnuje od roku 2014. Specializuje se na žánry jako afrobeat, r’n’b nebo dancehall. Skladbu Love Nwantiti (Ah Ah Ah) natočil v mnoha specifických verzích, např. ve verzi severoafrické, španělské, německé, východoafrické nebo francouzské. Verze je s Joeboyem a Kuami Eugenem.

Další track, který trhá rekordy na TikToku je singl Meet Me At Our Spot od The Anxiety, jak si říká dvojice mladých umělců Willow – herečka, zpěvačka a dcera známého herce Willa Smithe a zpěváka Tylera Colea. Singl z loňského roku přivedli k životu svým živým vystoupením letos v září.

Česká kapela Slza představuje novou píseň Červánky, ke které si Petr Lexa s Lukášem Bundilem přizvali zpěvačku Moniku Bagárovou. V klipu k romantické písni s poetickým a chytlavým refrénem nás duet bere do prosluněných vinic Mikulova a Valtic a přináší dokonalou atmosféru babího léta.

 

Tady jsou novinky pro tento týden:

  • AC/DC – Through The Mists Of Time
  • Ckay feat. Joeboy & Kuami Eugene – Love Nwantiti (Ah Ah Ah)
  • Everyone You Know – There For You
  • Farruko feat. Victor Cardenas & DJ Adonis – El Incomprendido
  • Komodo feat. Michael Shynes – Heaven
  • Måneskin – Mammamia
  • Sam Fender – Seventeen Going Under
  • Slza feat. Monika Bagárová – Červánky
  • The Anxiety – Meet Me At Our Spot
  • Upsahl – Thriving

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
na webu Evropy 2 v záložce webového rádia Evropa 2 Raw,
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat