Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Společný singl Calvina Harrise, Justina Timberlakea, Halsey a Pharrella Williamse a dvě super předělávky

27. července 2022 13:10
Evropa 2 Raw: Společný singl Calvina Harrise, Justina Timberlakea, Halsey a Pharrella Williamse a dvě super předělávky

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme 10 nových skladeb.

Chcete konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden deset žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

Jaké novinky pro Vás máme tento týden?

DJ a producent Calvin Harris vydává singl Stay With Me, na kterém spolupracoval s Justinem Timberlakem, Halsey a Pharrellem Williamsem. Song pochází z Calvinova nového alba Funk Wav Bounces, Vol. 2, které vyšlo 15. července 2022.

Zpěvák a rapper Flo Rida vydává party hymnu What A Night. Song je předělávkou skladby Oh, What A Night, kterou už v roce 1963 nazpíval Frankie Valli. Zlidovělý hit tak dostal opět nový kabát a můžete si ho připomenout na tanečním parketu.

Zpěvák, skladatel, producent a bratr Billie Eilish, který si umělecky říká jednoduše Finneas, vydává nový singl a klip Mona Lisa, Mona Lisa, který věnoval své dlouholeté partnerce – herečce Claudii Sulewski. Tu v písni zpěvák inspirovaný Da Vinciho slavným obrazem přirovnává k Moně Lise s hezčí tváří.

Track Betty (Get Money) od šestadvacetiletého rappera, který si říká Yung Gravy, je další předělávkou. Tentokrát se jedná o megahit Never Gonna Give You Up od Ricka Astleyho. V nové verzi Yung Gravy zanechal původní syntezátory a ozvláštnil je vlastním textem a jeho nezaměnitelnou flow. Píseň je i příslibem toho, že se v blízké době můžeme těšit od tohoto rappera na spoustu nové hudby.

Tady je všech 10 novinek pro tento týden:

  • Calvin Harris feat. Justin Timberlake, Halsey & Pharrell Williams – Stay With Me
  • Finneas – Mona Lisa, Mona Lisa
  • Flo Rida – What A Night
  • Martin Garrix feat. DallasK & Sasha Alex Sloan – Loop
  • Palaye Royale – Fever Dream
  • Sabrina Carpenter – Vicious
  • SG Lewis – Missing You
  • Tom Grennan – All These Nights
  • Yung Gravy – Betty (Get Money)
  • Zoe Wees – Third Wheel


Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat