Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Switch Disco oslavují prázdniny a Paloma Faith zvedá ženám sebevědomí

8. prosince 2023 16:45
Evropa 2 Raw: Switch Disco oslavují prázdniny a Paloma Faith zvedá ženám sebevědomí

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

 

Jaké novinky představujeme tento týden?

Cheat Codes feat. Sam Feldt – You Don’t Even Know Me

Elektropopové trio Cheat Codes a DJ a producent Sam Feldt představují společný singl You Don’t Even Know Me. „Vždy jsme byli velkými fanoušky Sama. Od té doby, kdy jsme se potkali před deseti lety, přemýšleli jsme, jak spojit naši tvorbu. A konečně se to povedlo,“ říkají Cheat Codes. „Výsledkem je taneční pop, který dokonale míchá jedinečný sound každého z nás,“ dodává ke spolupráci Sam Feldt.

Henry Moodie – Orbit

Mladá naděje britské popové scény Henry Moodie se vrací s písní Orbit. Po úspěšném turné s Mimi Webb a vystoupeních v Jižní Koreji s K-popovými hvězdami Henry sdílí další novinku.

Paloma Faith – Bad Woman

Britská popová vizionářka Paloma Faith právě vydala svůj druhý singl Bad Woman z připravovaného šestého studiového alba The Glorification Of Sadness. Vítězka Brit Award se rozhodla podělit o svou cestu k nově nalezené nezávislosti. Bad Woman je moje oblíbená píseň z alba. Ponoříte se v ní do bezpočtu společenských výzev, kterým ženy čelí, a ilustruje vyčerpávající boj proti předsudkům – tlak na přizpůsobení se nebo riziko, že budete označena jako ‚neschopná‘ nebo ‚špatná žena‘, může být zdrcující. Doufám, že ženy konečně ocení svou autenticitu, budou se cítit dobře ve své kůži a pochopí, že nedokonalost k člověku patří. Osvoboďme se od společenských tlaků, které nás nálepkují. Povzbuzujme se navzájem, abychom zůstali věrní svému autentickému já.“

Switch Disco feat. Ruth–Anne Cunningham – Vacancy

DJské a producentské duo Switch Disco představuje svou novou taneční hymnu Vacancy! Ohromující vokály doplňuje návykový beat, u kterého je těžké nezdvihnout ruce. Co znamená úspěch už si Switch Disco vyzkoušeli. Skladba React s Ellou Henderson se dostala na 4. místo v oficiálním žebříčku britských singlů, 10 týdnů strávila v Top 10 a 19 týdnů v Top 40. Aktuálně je na 2. místě v seznamu nejprodávanějších tanečních písní vydaných letos v UK a 6. nejprodávanější píseň tohoto roku. V posledních měsících také dobývá britská rádia.

Wankelmut feat. MKLA – Nobody

Pětatřicetiletý berlínský DJ a producent Jacob Dilssner patří k nejvýraznějším reprezentantům německé dance music. Chytlavý singl Nobody natočil s kanadskou zpěvačkou, jež se ukrývá za pseudonymem MKLA. Michaela Renée Osborne se narodila v Torontu, učila se hrát na housle a poslouchala interprety jako Rihanna, The Weeknd, Gorillaz nebo Sade. Výraznějších úspěchů dosahuje od roku 2017, kdy vydala singl s brazilským projektem Vintage Culture. K dalším důležitým kolaboracím patří její spolupráce s Alokem a KSHMR

5 novinek pro tento týden

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

Články, které by tě mohly zajímat