Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Grey256 je Cool a Mirai rockují All Night Long

5. ledna 2024 10:07
Evropa 2 Raw: Grey256 je Cool a Mirai rockují All Night Long

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

 

Jaké novinky představujeme tento týden?

Alicia Keys – Lifeline

Americká zpěvačka Alicia Keys představuje novinku Lifeline, která vychází na soundtracku k filmu The Color Purple režiséra Blitze Bazawuleho, jenž má v kinech premiéru ve čtvrtek 18. ledna 2024. Písnička je upřímnou ódou na pohodlí vyzařující od přátel, rodiny a komunity, které nás drží vzhůru, když čelíme náročným životním okamžikům.

ATB feat. Nu Aspect & Orem – Run

Slavný německý DJ a producent ATB, který se v devadesátých letech proslavi hitem 9 PM (Till I Come) se spojil s nadějným britským producentem, který si říká Nu Aspect, a zpěvačkou Orem a vznikla tepající skladba Run.

Grey256 – Cool

Impozantní závěr roku 2023 má za sebou český rapper Grey256. Jen několik hodin před Štědrým dnem vydal novinku Cool a takřka obratem ji proměnil ve svůj nejúspěšnější singl. Poslední den roku 2023 s ní na Spotify dosáhl čtvrtého místa v denním přehledu nejposlouchanějších skladeb! Jde o mix popu, taneční hudby a rapu, po jakém je momentálně mezi posluchači silná poptávka. Repetitivní beat a zpěvná melodie refrénu s odrapovanou slokou definují i největší domácí hity posledních měsíců jako Safír, Dopamin nebo Habibi.

Mirai – All Night Long

I kapela Mirai si pro své fanoušky připravila silvestrovské překvapení. Z právě dokončené Arena Tour přivezli videoklip k ostré kytarové novince All Night Long, kterou na turné premiérově zahráli. Během léta 2024 navštíví kapela čtrnáct měst po celém Česku, kam v rámci svého vlastního festivalu Mirai Summer Fest přivezou nezapomenutelný zážitek a show. Z kraje roku se kapely dočkají i na Slovensku, kam Mirai dovezou své největší hity včetně nového tracku All Night Long.

The Killers – Spirit

Američtí rockeři The Killers vydali v prosinci kompilaci největších hitů nazvanou Rebel Diamonds. Kromě známých hitů obsahuje i 3 nové písně. Jednou z nich je i Spirit. Všechny 3 novinky společně s frontmanem kapely Brandonem Flowersem napsal legendární producent Stuart Price, který je také společně s Shawnem Everettem produkoval.

5 novinek pro tento týden

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

Články, které by tě mohly zajímat