Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Velký návrat Ariany Grande a Jennifer Lopez

18. ledna 2024 15:27
Evropa 2 Raw: Velký návrat Ariany Grande a Jennifer Lopez

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

 

Jaké novinky představujeme tento týden?

Alle Farben feat. Lewis Thompson & Mae Muller – Love Hurt Repeat

Lewis Thompson je hudebník a producent z Leedsu v Anglii. Jeho dědeček hrál ve Stingově doprovodné kapele a strýc napsal několik Top 40 hitů. Lewis podědil hudební geny, talent prokázal na skladbách pro Little Mix, Joela Corryho nebo Becky Hill, dále nahrával s Jamesem Hypem i Digital Farm Animals. Nejnověji se spojil s berlínským producentem Alle Farben a severo-londýnskou zpěvačkou Maeou Muller.

Ariana Grande – Yes, And?

Americká zpěvačka Ariana Grande přichází s novým singlem Yes, And? Chytlavý track, který spolu s Arianou produkovali Max Martin a Ilya Salmanzadeh, je reklamou na moderní pop a rozhodně má potenciál stát se celosvětovým megahitem. Jedná se o první zpěvaččin sólový singl od roku 2020, který je zároveň příslibem nové hudby. Tento rok se totiž můžeme těšit už na sedmé studiové album Ariany Grande.

Declan J Donovan – Hungry Hearts

Declan J Donovan je mladý zpěvák z města Harlow nedaleko Londýna. Má za sebou jednu mezinárodně úspěšnou spolupráci na písni Alive s DJem a producentem Toby Romeem a nyní se vrací s novým singlem Hungry Heart. „Je to píseň o tom, jak vás trápí každodenní problémy a jak chcete ve svém životě nějaké vzrušení,“ říká.

Jennifer Lopez – Can’t Get Enough

Prostřednictvím nového singlu ohlásila 54letá zpěvačka vydání nové desky. Album This Is Me… Now bude k dispozici v pátek 16. února 2024 a je devátou deskou Jennifer Lopez. Videoklip k pilotnímu singlu Can’t Get Enough režíroval její manžel Ben Affleck. „Ne, že by někdy točil hudební videa nebo něco podobného, ale prostě věřím jeho názoru a jeho nápadům,“ prohlásila JLo v rozhovoru pro magazín People. „Koneckonců nikdo mě nezná lépe než on…“

Lucas Estrada feat. Tribbs & Stephen Puth – Close Your Eyes

Polská DJská superstar Tribbs, který se na Spotify blíží k 5 milionům měsíčních posluchačů, se vrací s novou hudbou, ve které se spojil se švédským producentem Lucasem Estradou a americkým zpěvákem a skladatelem Stephenem Puthem v singlu nazvaném Close Your Eyes. Novinka je moderní chill-houseové dílo vyzařující pozitivní energii a spojující jedinečný talent každého z umělců. Propojení hudebního mistrovství Lucase Estrady, Tribbsův talent na vytváření virálních hitů a osobitý zpěv Stephena Putha aspiruje na to stát se hymnou pro všechny, kteří hledají hudebník únik plné radosti a pozitivity.

5 novinek pro tento týden

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

Články, které by tě mohly zajímat