Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Vřískot Demi Lovato, pískání Calum Scotta a umlčení Nickyho Yourea

10. března 2023 12:05
Evropa 2 Raw: Vřískot Demi Lovato, pískání Calum Scotta a umlčení Nickyho Yourea

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

Jaké novinky pro tebe máme tento týden?

Demi Lovato – Still Alive

Už tento čtvrtek má v českých kinech premiéru šesté pokračování kultovní série Vřískot. Megafilm, ve kterém hraje třeba vycházející hvězda Jenna Ortega nebo herecká legenda Courteney Cox, dostal i skvělý energický soundtrack od Demi Lovato, na kterém spolupracoval i producent a člen Linkin Park Mike Shinoda. Píseň Still Alive dostala i působivý videoklip, který nápaditě propojuje hudební vizuál s filmem. „Neumím si představit lepší ‚domov‘ pro Still Alive než Vřískot. Jsem velkou fanynkou filmů, takže je pro mě ctí přispět k tak ikonické hororové sérii,“ říká Demi Lovato, pro níž je to první track od loňského alba Holy Fvck.

Jax Jones feat. Calum Scott – Whistle

Anglický DJ, producent a hudební skladatel Timucin Lam, známý jako Jax Jones, spojil síly se svým krajanem a zpěvákem Calumem Scottem. Vznikla tak energická píseň Whistle o tom, jak důležité je dát lásce druhou šanci. „Nořím se do vlivů z doby, kdy jsem byl mladý a snažím se do hudby vložit více sebe, svého života a inspirace z něj,“ říká o novém tracku Jax Jones. „To je důvod, proč spousta písní zní tak nostalgicky. Videoklip k písni Whistle jsme třeba natáčeli v londýnských autobusech, kterými jsem jezdil na hodiny hudby,“ dodává.

Latto feat. Lu Kala – Lottery

Americká rapperka a zpěvačka Latto (dříve Miss Mulatto, Mulatto a Big Latto) patří k nejvýraznějším novým jménům v Americe, což potvrdila i její nominace na Objev roku v cenách Grammy. V jejím nejnovějším singlu hostuje konžsko-kanadská zpěvačka Lu Kala.

Lenny – No. 1

Vloni v září vydala Lenny svou dosud nejrockovější desku Heartbreak Culture, ze které stále bodují hity jako Live. Laugh. Cry., Plastic Flowers nebo Friends For Life. Nyní Lenny vydává autentický singl s názvem No. 1, který vypráví o kolizi partnerského vztahu s kariérou úspěšné zpěvačky. No. 1 je jedna z další covidových písniček, které nějaký ten rok od pandemie ležely v šuplíku, než přišla správná chvíle je oprášit,“ říká o původu nového singlu Lenny.

Nicky Youre – Shut Me Up

23letý indie-popový zpěvák Nicky Youre vydává novou nakažlivou píseň Shut Me Up. „Píseň vypráví o tom období ve vztazích, kdy si nejste jisti, co k vám kdo cítí. Myslíte si, že víte, co k vám dotyčný cítí, ale ani jeden z vás si to ještě nahlas neřekl. Je to ta trapná fáze, kdy konverzace pokračuje, protože se bojíte udělat první krok. Někdy máte pocit, že potřebujete jen malou pomoc partnera, aby vás umlčel a udělal to za vás. Jen doufám a přeji si, abyste tuto píseň použili k umlčení svého příštího partnera,“ říká.

 

Tohle je 5 novinek pro tento týden:

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

Články, které by tě mohly zajímat