Právě vysíláme

Evropa 2 spouští nový vysílač v Klatovech. Naladíte nás na frekvenci 107,5 MHz

1. září 2023 9:30
Evropa 2 spouští nový vysílač v Klatovech. Naladíte nás na frekvenci 107,5 MHz

Nejposlouchanější česká soukromá rozhlasová stanice Evropa 2 dnes spustila nový vysílač, a to v Klatovech na frekvenci 107,5 MHz. Zvětšuje tak své pokrytí, a to pro dalších skoro 30 000 obyvatel.

Populární rádio, které patří mezi top 3 nejposlouchanější rozhlasové stanice v Česku a zároveň je u nás nejposlouchanější soukromou stanicí, tak má k dnešku celkem 37 vysílačů po celé České republice.

“Naše motto zní Držíme Ti flek a odkazuje k tomu, že posluchačům vždycky držíme flek v naší partě a jsou nezbytnou součástí našeho „evropáckého“ radiového ekosystému. Snažíme se tak, abychom s nimi byli každý den co nejblíž nejen v éteru, ale i v rámci koncertů, filmů a veškerých aktivit, které jako Evropa 2 děláme a připravujeme.

V širším slova smyslu, až metaforicky, se dá říct, že držíme flek posluchačům všude, kde vysíláme a kde si nás naladí,“ říká k novince ředitel Evropy 2 David Šmídt. “Obyvatelé Klatov a okolí si tak nyní mohou vybrat, zda nás raději uslyší přes webové rádio nebo zda si nás pustí i v klasickém rádiovém éteru na 107,5 MHz,” doplňuje. 

Se zvětšováním komfortu posluchačů pak souvisí i nové pokrytí v pražských tunelech. Od září se totiž Evropa 2 (společně s dalšími třinácti rozhlasovými stanicemi) zařadila mezi rádia, která je možné naladit i v pražských tunelech Strahov, Mrázovka a Blanka v analogovém pásmu VKV/FM.

Články, které by tě mohly zajímat