Právě vysíláme

EVROPA 2 v novém kabátě!

30. srpna 2018 9:52
EVROPA 2 v novém kabátě!

Něco je jinak? Jste tu, takže jste si už asi všimli, že web Evropy 2 vypadá jinak. A my jsme se zhruba půl roku snažili, aby vypadal lépe.

Rychlejší, hezčí, přehlednější a na všech zařízeních

Vedle nového, vzdušného designu a grafiky jsme se snažili zorganizovat obsah na webu tak, aby se vám dobře konzumoval. Abyste co nejrychleji našli to, co na webu hledáte. Ať je to poslech rádia, nový díl video-seriálu nebo článek, o kterém vám říkal známý, anebo to, co před chvílí hrálo za pecku v rádiu.

A protože na web Evropy 2 již dnes víc, než polovina z vás, přistupuje z mobilních zařízení, snažili jsme se stejnou přehlednost a jednoduchost ovládání zachovat na všech možných zařízeních. Webová Evropa 2 je plně responzivní, takže se přizpůsobí jakékoliv velikosti displeje, nehledě na to, jestli je jablečný nebo běží na Androidu.

 

Žádná pocitologie, ale data

„Na první dobrou“ jsme vám naservírovali položky, které využíváte nejvíc. Nebyla to ovšem žádná pocitologie, ale podrobná analýza dat o chování vás, našich fanoušků.

Nadále se můžete těšit na oblíbenou dávku zábavy, hudby, virálů, zpráv ze světa showbizu, celebrit, ale i designu a technologie. Čeká na vás více videoreportů z festivalů a klubových akcí, nová grafika video pořadů (např. Hudební novinky E2) a propojení s Facebookem a Instagramem.

Na sociálních sítích na vás čeká další hromada exkluzivního obsahu, vytvářeného čistě pro tyto platformy. Chápeme, že pokud jste na festivalu, nemáte čas si prohlížet web a číst články, ale chcete rychlé video hned teď!

Doufáme, že se vám nový web bude líbit. A když budete mít chvíli, napište nám, co se vám zdá cool nebo co byste udělali jinak. Záleží nám na tom.

Vaše redakce

Články, které by tě mohly zajímat