Právě vysíláme

EWA FARNA září štěstím na fotografii s JESSIE J. Podívejte se na setkání těchto dvou zpěvaček

24. dubna 2019 13:10
EWA FARNA září štěstím na fotografii s JESSIE J. Podívejte se na setkání těchto dvou zpěvaček

Jessie J vystupovala 23. dubna ve Foru Karlín a podle hudebních znalců předvedla skvělou show. Představila tu desku R.O.S.E. (Realisations, Obsessions, Sex a Empowerment), která vyšla loni v květnu, a také se setkala s několika skalními fanoušky.

Jessie J patří k největším globálním hvězdám současnosti. Zvítězila v anketě BBC Sound (2011), prodala miliony alb, její hity jako například Price Tag, Nobody’s Perfect, Domino nebo Bang Bang vzaly první místa hitparád útokem, zpívala pro královnou, získala ocenění Brit Awards, pětkrát cenu MOBO i nominaci na Grammy.

Jessie J je známá pro svůj nekonvenční styl performance, ve které bravurně mixuje soulR&B, pop, electropop a prvky hip hopu. Nutno dodat, že se prosadila jako textařka pro mnoho slavných hudebníků. Například pro Miley Cyrus napsala text k písni Party in the U.S.A.

Zpěvaččiny kvality umí ocenit právě i Ewa Farna. Na své sociální sítě přidala fotografii z koncertu, na které jsou obě zpěvačky vedle sebe. Farna ke snímku napsala velice milý komentář, kde se o Jessie J vyjadřuje jako o svém idolu.

Jessie J na svůj instagramový profil přidala několik snímků z pražského koncertu.

Zdroj: en.wikipedia.org, www.thefamouspeople.com, Instagram. 

Články, které by tě mohly zajímat