Právě vysíláme

Exkluzivně na Evropě 2! DIGITAL FEVER feat. EDDIE STOILOW a jejich nový videoklip k songu Daylight Is Gone

18. května 2016 17:00
Exkluzivně na Evropě 2! DIGITAL FEVER feat. EDDIE STOILOW a jejich nový videoklip k songu Daylight Is Gone

V písničce hostuje zpěvák Jan Žampa z Eddie Stoilow. Samotný videoklip vznikal v Bangkoku během vítání thajského nového roku, kdy se rituálně smývají hříchy toho starého.

Loni zaznamenali Digital Fever obrovský úspěch s nahrávkou Hey Girl, která patřila dlouhodobě k nejhranějším v našich rádiích. Chytlavý taneční hit natočený s alternativní skupinou IAN se dostal přes hranici jednoho milionu zhlédnutí na YouTube, což je pro tuzemský internetový prostor magické číslo. Písnička byla dokonce zařazena londýnskou pobočkou Warner Music do mezinárodních playlistů na Spotify.

Digital Fever, to jsou producent Ambitech a DJ Folteen z Brna. V minulosti vydali několik singlů a remixů, na skladbě Harmony například spolupracovali se zpěvačkou Madalenou Joao, na singlu With You (La La La) zase s Mr. Le Monde & Leilou. S novinkou Daylight Is Gone přišli před několika týdny.

Chceš slyšet kapelu Eddie Stoilow na živo? Pojeď s námi nafestival Léto lásky!

Užij si s námi třídenní festival Léto lásky. Ten odstartuje 12. srpna v Šiklandu, největším přírodním zábavním areálu na Vysočině, a přiveze s sebou řadu hvězd, například Ewu Farnou, Mira Žbirku, kapelu Slza, Xindla X, Jeleny, Eddie Stoilow nebo Chinaski.

Vstupenky na festival Léto lásky jsou již nyní v prodeji a do 15. května je lze v předprodeji koupit výhodněji. Více informací o akci nalezneš na www.leto-lasky.cz

Články, které by tě mohly zajímat