Právě vysíláme

Exkluzivně na Evropě 2: Rapperka SharkaSs a LOLA mají nový klip! A náš moderátor Jakub Štěpán to tam pořádně roztáčí s holkama!

5. února 2017 17:00
Exkluzivně na Evropě 2: Rapperka SharkaSs a LOLA mají nový klip! A náš moderátor Jakub Štěpán to tam pořádně roztáčí s holkama!

Na hudební scéně se objevilo nové spojení, SharkaSs a kapela LOLA vypouští do světa hit Hra o city. „Jako já, jako ty, můžem mít ty stejný pocity“ a s tím vyráží oba interpreti na společné PoCITY tour, na kterém si můžete užít kombinaci popu a rapu v podobě, na kterou jste u nich nebyli doposud zvyklí.

LOLA je známá pro své koncerty nabité energií a SharkaSs svým přímočarým rapem a perfektní schopností improvizace, je to něco, co tu ještě nebylo. Evropa 2 vám exkluzivně přináší videoklip k singlu Hra o city, jehož příběh je o nefungujícím vztahu a o tom, že s láskou nemůžeš obchodovat.

V klipu se objeví kromě SharkaSs a kapely LOLA i herec a moderátor Evropy 2 Jakub Štěpán se svou hereckou kolegyní Klárou Jelínkovou. Tato dvojice ztvární pár, který naruší začínající zpěvačka Rosie, dále máte ve videu možnost vidět i reprezentanta a olympionika v běhu na lyžích Dušana Kožíška. Příběh reflektuje životní paradox, že si často neuvědomujeme to, co máme, dokud to neztratíme.

Jak dodal k videoklipu Jakub: „Sice mám na kontě několik milostných scén, nicméně v osobním životě u mě není běžný, abych s úplně neznámou holkou skončil na záchodcích. Ale vlastně to vůbec nebylo špatný.“

Články, které by tě mohly zajímat