Právě vysíláme

Exkluzivní premiéra debutového singlu Easily hudebníka MIKAELA je tu!

24. dubna 2018 19:00
Exkluzivní premiéra debutového singlu Easily hudebníka MIKAELA je tu!

Nový videoklip k singlu Easily je právě tu!

MikAel je třicetiletý zpěvák a producent, který v těchto dnech vypouští do světa svůj svěží letní singl Easily z připravovaného alba Easy. Vydání debutového alba je naplánováno na přelom léta a podzimu 2018 a najdete na něm plno rozjetých hitů včetně jednoho zajímavého duetu.

Deset autorských a spoluautorských písní v anglickém jazyce stylově inklinuje k pop-rocku s elektronickými a funkovými vlivy. Hravé a taneční melodie plné současných samplů jsou předností tohoto debutu. MikAel pilně zkouší se svoji plnohodnotnou kapelou na živá vystoupení nejen v ČR. A k novému singlu Easily čerstvě a exkluzivně vydává i videoklip, který rozhodně stojí za to!

Na natáčení videoklipu se podílela také Vlastina Svátková, kterou známe i z videoklipu singlu Katarze kapely Slza. V hodně emotivním klipu s letní atmosférou si natírá na obličej barvy, které jsou charakteristické celému uměleckému vizuálu MikAela. „Celou dobu jsem si tak v duchu říkala, jestli mě ty chemické barvy nezpůsobí na tváři alergii a jak asi budu vypadat, když tu sundám, jestli to teda půjde sundat. Asi funguje, když jsou emoce uvěřitelné, ať jsou jakékoliv,“ řekla herečka ke klipu z připravovaného alba EASY.

 

Zdroj: YouTube

Evropa 2 tento song nasadila od soboty 21. dubna 2018 do svého éteru!

10 celebrit, které zatím nevstoupily do manželství

Články, které by tě mohly zajímat