Právě vysíláme

Exkluzivní premiéra nového klipu SUPPORT LESBIENS! Konečně je tu!

5. března 2018 10:01
Exkluzivní premiéra nového klipu SUPPORT LESBIENS! Konečně je tu!

Po úspěšném singlu Movin‘ On, který dodnes figuruje na nejvyšších místech rádiových hitparád, přichází Supporti s novinkou, která potvrzuje autorské kvality této pětice.

Skladba Brighter Day je prvním skladatelským počinem zpěváka Marca, který se postaral jak o hudbu, tak o text. Co o ní sám autor říká? „Tahle písnička je povzbuzením pro ty, kdo stále pochybují o svých schopnostech. Měla by vyčarovat úsměv a motivovat. Měla by připomenout, že nikdy není pozdě snít a že každý má právo si své sny plnit,“ říká Marco.

Jestli singl Brighter Day nastíní celou podobu alba Glow, které Support Lesbiens na podzim tohoto roku chystají, zatím není jisté, ale pravdou je, že kapela momentálně pilně skládá a zkouší a těší se na nadcházející koncertní sezónu. Tu odstartuje poté, co se Marco vrátí ze zahraniční pracovní cesty z USA, kde si vlastně také tak trochu plní své sny.

„Věřím, že každý člověk má v sobě jedinečný dar, kterým může obohatit lidi kolem sebe. Já se o to snažím třeba muzikou. Zkuste jednou nechat svůj dar zazářit a udělejte sobě i ostatním ‚jasnější den‘,“ vzkazuje fanouškům zpěvák.

Stejně pozitivní energii se kapela pokusila přenést i do nového videa, které si teď jako úplně první můžete vychutnat? Líbí se? Napište nám do komentářů!

 

Galerie: Hvězdy a jejich mazlíčci

Články, které by tě mohly zajímat