Právě vysíláme

Exkluzivní premiéra nového klipu XINDLA X Byznys právě TEĎ na Evropě 2!

23. dubna 2018 10:00
Exkluzivní premiéra nového klipu XINDLA X Byznys právě TEĎ na Evropě 2!

Oblíbený písničkář Xindl X, který potěší své fanoušky na podzim tohoto roku novou deskou Sexy Exity, představuje novinku Byznys.

„Píseň je věnována všem takzvaným kamarádům, co se s vámi baví jen, když se jim to hodí pro jejich „byznys“. Myslím, že každý z nás má s takovými lidmi nějakou zkušenost,“ říká o své nové písni Xindl X.

Xindl X ve svých skladbách často kritizuje společenské jevy, to ostatně zrcadlí i do svých textů. Ne jinak tomu je i v novém videoklipu, který chystal se svým dvorním výtvarníkem Ondřejem Pfeifferem. My vám ho exkluzivně přinášíme právě TEĎ.

„Troufám si tvrdit, že to je náš zatím nejšťavnatější a nejdrsnější klip. V kostce se v něm mimo jiné dozvíte, jaká budoucnost čeká naši republiku i celý náš svět. A není to budoucnost růžová,“ komentoval Xindl X. Kromě již zmiňovaného nového alba, oslaví Xindl X 10 let na scéně i svým zatím největším turné s kapelou a hosty.

Xindl X má za sebou mnoho velmi úspěšných singlů, kterými si získal srdce mnoha posluchačů. Mezi ty nejlepší určitě patří singly Anděl, Na Vodě, Chemie, V blbým věku a Cudzinka v tvojej zemi.

 

Zdroj: Universal Music Czech Republic, YouTube

Rozhovor s Vlastou Horváthem: Stále nevěřím, že bratr zemřel

Články, které by tě mohly zajímat