Právě vysíláme

Exkluzivní premiéra nového videoklipu ADAMA MIŠÍKA pouze na Evropě 2! Koukněte na to

3. června 2018 20:00
Exkluzivní premiéra nového videoklipu ADAMA MIŠÍKA pouze na Evropě 2! Koukněte na to

„Píseň V Tobě je pro mne zatím nejosobnější skladbou, jakou jsem napsal,“ svěřil se známý zpěvák. „Její intimita a finální obrazové zpracování se pro mne stalo výjimečným.“

Adam Mišík vydává nový klip k singlu V Tobě, na který se dneska večer můžete podívat exkluzivně jen u nás!

Od nablýskaného tanečního popu se Adam v singlu V Tobě posunul do dech beroucí romantiky. Píseň vznikla ve spolupráci s mladými producenty Ondřejem Fiedlerem a Marcelem Procházkou. Nyní má píseň i unikátní videoklip, ve kterém se Adam Mišík poprvé nezúčastnil natáčení a veškeré role přenechal hercům.

ČTĚTE TAKÉNovinka Evropy 2: ADAM MIŠÍK – V Tobě

Režisérovi Ruyovi Okamurovi byla dokonce ponechána naprosto volná ruka při jejich výběru i při výběru lokace. Okamura je režisérem několika divadelních her, objevil se i na mezinárodním divadelním festivalu v Edinburghu. Nyní se věnuje filmové režii na FAMO v Písku, a to tvorbě hrané i dokumentární.

Již delší dobu jsem si pohrával s myšlenkou vzít kytaru a vrátit se ke svým hudebním začátkům. Píseň V Tobě je pro mne zatím nejosobnější skladbou, jakou jsem napsal. Ruyovi se podařilo dokonale vystihnout její intimitu a finální obrazové zpracování se pro mne stalo výjimečným. I když jsem herec a tahle profese mě baví a naplňuje, tentokrát jsem byl rád, že ústřední dvojicí nejsou okoukané tváře,“ doplňuje Adam.

Natáčelo se dva dny v Praze a jejím okolí. V klipu chtěli tvůrci využít zejména atypických pražských lokací, které v českých klipech nejsou tolik vidět. „Chtěli jsme, aby každá lokace vzbuzovala v divákovi nějaký pocit a dotvářela tak situace, které se v příběhu odehrávají. Výběr herců byl pro nás náročný, hlavně protože jsme kladli důraz na jejich specifický vzhled a zároveň naprostou uvěřitelnost. Nakonec si v klipu zahrál hlavní roli kluka Jiří Žežula a roli dívky Karolína Růžičková,“ dodává Ruy.


Zdroj: Universal Music

Písničky, které musí znát všechny rozjeté holky

Články, které by tě mohly zajímat